Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Στο Πάρκο του Οδυσσέα , στη Σάμη!

Και από το τραγούδι της Μούσας που ενέπνευσε τον Όμηρο για την Οδύσσεια , το έπος που παραμένει στην επικαιρότητα χιλιάδες χρόνια μετά την δημιουργία του, βρισκόμαστε στην εικονική πραγματικότητα του 2019!
Στο Πάρκο του Οδυσσέα , στη Σάμη!
Η πρόσβαση είναι εύκολη και ασφαλής πάνω στον κεντρικό οδικό άξονα για Δρογκαράτη , η δε εμπειρία ανεπανάληπτη.
Σε μια έκταση 30 στρεμμάτων με αιωνόβιες ελιές, βελανιδιές και άγρια πουρνάρια αναβιώνει ο μύθος της Οδύσσειας με τις περιπέτειες του Ομηρικού ήρωα στη προσπάθειά του να γυρίσει στη πατρίδα του, στην Ιθάκη του.
Το πάρκο απο drone !
Σε 16 σημεία μέσα στο τεράστιο αυτό φυσικό πάρκο ο επισκέπτης περνάει στην Ομηρική εποχή έχοντας μπροστά του από  μια αναπαράσταση των περιπετειών του Οδυσσέα.
  Από το Δούρειο Ίππο και την κατάκτηση της Τροίας, το  ταξίδι στους Κύκλωπες, τις Σειρήνες, στην Κίρκη , ο νόστος, ο αγώνας και η αγωνία του ανθρώπου να επιστρέψει στο σπίτι του, στην Ιθάκη του, στη ζεστή γωνιά του, εμφανίζονται μπροστά σου!


































Αν και έχει λίγες ημέρες λειτουργίας το Odysseus Zoo Land έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον τόσο των τουριστών όσο και  των ντόπιων ιδιαίτερα , των παιδιών.  Ανάμεσα στα Ομηρικά ομοιώματα κυκλοφορούν και ..αληθινά ζώα  : άλογα, γαϊδούρια, ελάφια.. Η παρουσία τους ενθουσιάζει !














Κάτω από τα σκιερά δένδρα, τα παιδιά και οι συνοδοί τους, ο κάθε επισκέπτης , θα μεταφερθεί στην Ομηρική εποχή με ή και χωρίς συμβολισμούς,  θα μάθει, θα γνωρίσει, θα συμμετάσχει.. και θα διασκεδάσει .
Παρουσίαση του πάρκου – video : Παναγής Διακρούσης
Στο πάρκο λειτουργεί χώρος που προσφέρει παγωτά και αναψυκτικά.
Ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες καταλυμάτων, τουριστικοί πράκτορες  δάσκαλοι , οφείλουν να εντάξουν στις προτάσεις τους προς τους πελάτες τους μια επίσκεψη στο Odysseus Zoo Land στη Σάμη.
Πληροφορίες / επικοινωνία :
ΠΗΓΗ  KEFALONIAPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου