Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

 

ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Το βράδυ της Δευτέρας , 10 Αυγούστου 2020 , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κομιτάτων πραγματοποίησε μια πρωτότυπη δράση ψυχαγωγίας , για τα παιδιά του χωριού μας , μικρά και λίγο μεγαλύτερα .
Στην ευρύχωρη αυλή του φιλόξενου σπιτιού της κ. Ελίζας Παπαθεοδωράτου , και με την ευγενική ενίσχυση του υπάρχοντος τεχνικού εξοπλισμού από την κ. Ματούλα Μενεγή , στήθηκε ένα πραγματικό "θερινό σινεμά" , με προβολή αποκλειστικά για τα μικρά των Κομιτάτων μας !
Είναι αυτονόητο ότι , για την υλοποίηση του σχεδίου αυτού υπό τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες , ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας : αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων που τοποθετήθηκαν , υποχρεωτική χρήση μάσκας για τα άνω των δεκατριών ετών παιδιά , αποστείρωση των χεριών όλων ανεξαιρέτως των προσερχομένων στον χώρο , κατά την είσοδό τους , με αντισηπτικά σκευάσματα τοποθετημένα ακριβώς εκεί , αλλά και ατομικές συσκευασίες χυμών , νερών, και λαχταριστού , ζεστού σπιτικού ποπ κορν , που είχε προετοιμαστεί σε συνθήκες μέγιστης ευαισθητοποίησης σχετικά με την υγιεινή και την προστασία των μικρών μας φίλων ( και από χέρια με αγάπη και ... γάντια ! ) .
Τα παιδιά μας παρακολούθησαν την ευχάριστη προβολή κάτω από τον έναστρο ουρανό της Ερίσσου , με αφοσίωση και ενθουσιασμό που εξέπληξε πολλούς από τους περιπατητές , οι οποίοι μας εξέφρασαν την κατάπληξή τους για την εικόνα "ευλαβικής σιγής" , που διαπίστωναν περνώντας από τον δρόμο !
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν , με τις συμβουλές και την προθυμία τους , στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης , "κινηματογραφικής βραδιάς" ,και ιδιαιτέρως την κ. Ελίζα Παπαθεοδωράτου και την οικογένειά της ( με ιδιαίτερη μνεία στη μικρή μας σεφ Δέσποινα και στον υπεύθυνο παραγωγής Ανδρέα ) , όπως και την κυρία Ματούλα Μενεγή , χωρίς την προσφορά του προτζέκτορα της οποίας , η προβολή μας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου