Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Από το γραφείο του Γενικoύ Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

 Καλησπέρα σας.


Στα πλαίσια της επικείμενης επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κουτουλάκη, στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, 07-09.07.2021, σας κοινοποιούμε το επίσημο πρόγραμμά του.

Το πρόγραμμα του κ. Γ.Γ.ΑΙ.Ν.Π. περιλαμβάνει συνάντηση και συνεργασία με τον βουλευτή Ν.Δ. κ. Καππάτο, τον  Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τους δημάρχους και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας.



Ο κ. Γ.Γ.ΑΙ.Ν.Π., επιπροσθέτως, θα συμμετάσχει σε συσκέψεις με φορείς και τοπικές αρχές για την παρακολούθηση της υλοποίησης κρίσιμων έργων και μελετών, αρμοδιότητας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί το ολοκληρωμένο σχέδιο παρεμβάσεων για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και του Ταμείου Ανάκαμψης.

Κατά την επίσκεψή του στα εν λόγω νησιά ο κ. Γ.Γ.ΑΙ.Ν.Π. θα συνοδεύεται από την Προϊσταμένη και στελέχη της επιτελικής δομής ΕΣΠΑ του Υ.ΝΑ.Ν.Π. καθώς και το Διοικητή της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ., κ. Ευρυβιάδη Σαπουνά.


 

Από το γραφείο του Γενικoύ Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου