Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Εγκρίθηκε η ανακατασκευή του οδοστρώματος Σκάλα -Πόρου

 Εγκρίθηκε η ανακατασκευή του οδοστρώματος Σκάλα -Πόρου μετά από πρόταση Τραυλού -Στα 2 εκατομμύρια η χρηματοδότηση – Καταψήφισαν “ΑΝΑΣΑ” και “ΛΑ.ΣΥ.”


Στα 2 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την ανακατασκευή του οδοστρώματος στο δρόμο Πόρος – Σκάλα – Ρατζακλί.

Αυτό έγινε μετά από πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρου Τραυλού, τροποποιώντας το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και εντάσσοντας το ως άνω ποσό σε κωδικό για το έργο αυτό.

Η πρόταση του κ. Τραυλού εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, καθότι την καταψήφισαν τόσο η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΑΝΑΣΑ, όσο και η Λαϊκή Συσπείρωση.
Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για την περιοχή, καθότι η παρέμβαση στο εν λόγω σημείο αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων και θα αναβαθμίσει σημαντικά την περιοχή.

Να σημειωθεί ότι από τα 7 εκατομμύρια ευρώ που θα χρηματοδοτήσουν έργα στο οδικό δίκτυο της Κεφαλονιάς τα 4 θα αφορούν τον δρόμο Αργοστόλι -Ληξούρι, τα 2, όπως προαναφέρθηκε το δικό Πόρος – Σκάλα – Ρατζακλί και 1 εκατομμύριο έργα στο οδόστρωμα σε άλλα σημεία του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου