Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Σαν σήμερα το 2015 , οχτώ χρόνια πριν, η Κεφαλονιά, το λιμάνι του Πόρου υποδεχόταν το Fior di Levante, το ωραιότερ φέρι μποτ του κόσμου..



 Σαν σήμερα το 2015 , οχτώ χρόνια πριν, η Κεφαλονιά, το λιμάνι του Πόρου υποδεχόταν το Fior di Levante, το ωραιότερ φέρι μποτ του κόσμου..

Η Levante Ferries και ο πρόεδρός της Γιώργος Θεοδόσης δημιούργησαν το πρώτο φέρι μποτ – κρουαζιερόπλοιο στην ελληνική ακτοπλοϊα .. Η μεγάλη επανάσταση στην επτανησιακή ακτοπλοϊα.. Το πρωτότοκο της Levante Ferries … Το καμάρι … Ακολούθησαν άλλα πέντε …

Εξι ιδιόκτητα φέρι μποτ είναι σήμερα ο στόλος της Levante Ferries.. Kαι μεγαλώνει.. Μεγαλώνει ο στόλος , μεγαλώνουν και τα σύνορα που αρμενίζουν τα καράβια της..

To ρεπορταζ του Kefaloniapress, για την πρώτη άφιξη.

Τέτοια καράβια αξίζουν στο νησί μας!

28/7/2015

Στις 2 η ώρα ακριβώς φάνηκε το Φιόρο στη “μύτη ” του Πόρου περιμένοντας υπομονετικά να φύγει το ΖΑΚΥΝΘΟΣ της Kefalonian Lines. Το σφυριγμά του αναστάτωσε ευχάριστα το Πόρο. Στο τιμόνι του ο Κυριάκος Μουζάκης ο πρώτος καπετάνιος του.

Στο λιμάνι είχε έρθει κοσμος να το φωτογραφίσει όχι μόνο από τον Πόρο αλλα΄και απο τον Κατελειό, τη Σκάλα, την Αγία Ευφυμία, το Αργοστόλι. Το υποδέχτηκαν κανταδόροι προσφέροντας Επτανησιασές μελωδίες στους επιβάτες και ενα δροσερο καλωσόρισμα στην Κεφαλονιά.

Ολα σχεδόν τα μέσα ενημέρωσης της Κεφαλονιας είμασταν εκεί και οχι μόνο. Παρόντες ήταν και Bloggers αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφοι του facebook.

Το πλοίο μετέφερε πολλά αυτοκίνητα και κόσμο. Μόλις κατέβηκαν οι επιβάτες ανεβήκαμε για επίσκεψη στο καράβι! Αλλο να το βλέπουμε στις φωτογραφίες και άλλο να το βλέπεις απο μέσα. Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο! Δεν υπάρχει δεύτερο στο κόσμο! Δικαιως διεκδικεί τον τίτλο του ωραιότερου φέρυ μποτ στο κόσμο! (ΣΣ την επόμενη χρονιά τον κέρδισε τον τίτλο).

Με ένα γλυκό χαμόγελο, μάντολες και μαντολάτα μας υποσχεθηκε η Μαρία, Κεφαλονίτισσα. Και βέβαια μας παρέλαβε ο καπετάνιος και μας ξενάγισε σε όλους τους χώρους και στη γέφυρα. Στους επιβάτες ήταν και ο Νίκος Θεοδόσης , αδελφός του Γιώργου Θεοδόση προέδρου της Levante Ferries.

Τότε δεν το ξέραμε το σημείωνουμε σήμερα, μέσα στο πλοίο ήταν και η Τερέζα Θεοδόση, σύζυγος του Γιώργου Θεοδόση η οποία ήταν και είναι Αντιπρόεδρος της Levante Ferries, πρέπει να ήταν και τα τρίδυμα παιδιά τους..

Ηταν εκεί και ο Γιάννης Πυλαρινός, υπεύθυνος λιμένων και πρακτορείων, τότε δεν τον ξέραμε..

Ολα ήταν τέλεια.. τόσο τέλεια που ξεχαστήκαμε μέσα στο καράβι και παρολίγο να πάμε Κυλλήνη!

περισσοτερεςς φωτο

Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου