Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙς ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΚΟΡΕΛΙ

 

Ο χρήστης Spiros Kagadis αισθάνεται νιώθει νοσταλγία στην πόλη Σάμη.

Η συνεισφορά της οικογένειάς μου στην ταινία "Το Μαντολίνο του Καπετάν Κορέλι"
Θα χαρώ πολύ να σας εκμυστηρευτώ ότι δούλεψα το 2000 στην ταινία "Captain Corelli's Mandolin" για 4 μήνες ως βοηθός παραγωγής και λίγες μέρες ως βοηθός ηθοποιού (extra) και εμφανίζομαι δίπλα στον σούπερ σταρ ηθοποιό Κρίστιαν Μπέιλ!
Μάλιστα, οι γονείς μου, που φαίνονται στη φωτογραφία με την ηθοποιό παγκόσμιας κλάσης Penelope Cruz, πέρασαν και αυτά τα ωραία της ζωής τους δουλεύοντας ως βοηθοί ηθοποιοί στην ταινία που έκανε το νησί μας την Κεφαλονιά διάσημο σε όλο τον κόσμο! Ο πατέρας μου, μάλιστα, μίλησε ως ηθοποιός στην ταινία και με τη μητέρα μου δούλεψαν για χρονικό διάστημα 3 μηνών!
Ένα "ενθύμιο" που έχω με υπερηφάνεια είναι το σετ κρίκετ του ηθοποιού John Hurt που μου δόθηκε όταν η κινηματογραφική παραγωγή ήταν στις τελευταίες μέρες της.
Είχα και την τιμή να παρευρεθώ στην πρεμιέρα της ταινίας στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2001 όπου παρευρέθηκαν αξιωματούχοι όπως οι σταρ της ταινίας και ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!
Τέλος, όλες αυτές τις τελευταίες δεκαετίες έχω, σε εθελοντική βάση, γράφω και προωθώ ειδήσεις σχετικά με το "Μαντολίνο του Κάπτεν Κορέλι" και τα αστέρια του σε τοπικά και εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης!
 
Εμφάνιση πρωτοτύπου
 
Βαθμολογήστε αυτή τη μετάφραση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου