Έκπληξη της βραδιάς η παρουσία του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων Σημίτη Χρήστου Βερελή

Η προσέλευση ήταν μεγάλη από μέλη και φίλους του Κινήματος που γέμισαν την αίθουσα. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους διακρίναμε τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Βερελή, τον πρώην υπουργό και βουλευτή Αλέκο Καλαφάτη, τον δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, τους αντιδήμαρχο Σπύρο Σαμούρη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής, τον τέως νομάρχη Διονύση Γεωργάτο, τον πρώην Δήμαρχο Ιθάκης, Χρήστος Βασιλόπουλο, σύσσωμα τα μέλη της Νομαρχιακής και πολλούς άλλους.

00:00
00:00 / 05:36
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player
ADVERTISEMENT

Ο Μιχάλης Κατρίνης μαζί με τους Θεόφιλο Μιχαλάτο και Σταύρο Σπάθη

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος. Στη συνέχεια ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Κρητικός απηύθυνε χαιρετισμό καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, κάνοντας παράλληλα έναν σύντομο απολογισμό του έργου και των δράσεων της νομαρχιακής τα τελευταία χρόνια καλώντας όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους να δώσουν μαζί την μάχη στις Ευρωεκλογές για να σηκώσουν τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ψηλά και πάλι.

Ο Λευτέρης Κρητικός

Ακολούθησε η ομιλία του γραμματέα του Μιχάλη Κατρίνη ο οποίος αναφέρθηκε στα μείζονα θέματα της επικαιρότητας, που είναι, η έκρηξης της ακρίβειας, τα οξυμένα προβλήματα της υγείας καθώς και η αγορά των F35 απο τη χώρα μας.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις τονίζοντας με έμφαση ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη εδραιωθεί στην δεύτερη θέση, πρέπει να αυξήσει το ποσοστό του και να περάσει το μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η πολιτική δύναμη που στις επόμενες Εθνικές εκλογές θα συγκρουστεί με την Ν.Δ. για την διακυβέρνηση της χώρας.

Ο Μιχάλης Κατρίνης

 

Σημείωση: Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από πανηγυρικό κάτι που αποτυπώνεται τόσο από την δημοσκοπική άνοδο του κόμματος όσο και από την καλή οργάνωση και την αθόρυβη δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στα νησιά μας.

 

Αξίζει: Το φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε ο Δημήτρης Σπανός!

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr ειναι του Neil Jackson.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος συζητά με τον Δεσπότη

Ο Διονύσης Γεωργάτος καλωσορίζει τον Μιχάλη Κατρίνη