Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Έκτακτη συζήτηση υψηλού επιπέδου για τα μέτρα της κτηματικής υπηρεσίας στον Πόρο Κεφαλονιάς!

 


Εκτάκτως βρέθηκε η πολιτική ηγεσία του τόπου μας στον Πόρο της Κεφαλονιάς μετά τα απρόβλεπτα μέτρα την Παρασκευή της κτηματικής υπηρεσίας του κράτους κατά τοπικών καταστηματαρχών για παραβιάσεις με την επιβολή προστίμων, κλείσιμο καταστημάτων και νομικές εντολές για συμμόρφωση μεσούσης της καλοκαιρινής σεζόν!










Οι παραβιάσεις επέβαλαν ακόμη και το κλείσιμο μερικών καταστημάτων στην παράκτια ζώνη του Πόρου και αφορούσαν προσθέτως και υψηλά πρόστιμα για την παραβίαση του νόμου για τις ξαπλώστρες στις παραλίες μας.

Όπως είναι φυσικό τα προαναφερθέντα μέτρα της κτηματικής υπηρεσίας έχουν προκαλέσει αναστάτωση σ' όλη την τοπική κοινότητα μας (καταστηματάρχες, εργαζόμενους και θαμώνες.)

Με αφορμή τα παραπάνω βρέθηκε στο κοινωνικό κατάστημα του Πόρου Κυριακή πρωί ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων και Τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης, ο Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος καθώς και ο Πρόεδρος του εμπορικού και επαγγελματικού συλλόγου της περιοχής μας (Ε.Ε.Τ.Β.Α. Άτρος) Λευτέρης Στελλάτος.

Η πολιτική ηγεσία του τόπου μας, ο Βουλευτής Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, έδειξαν κατανόηση για τα θέματα που προέκυψαν για πρώτη φορά σε τόση μεγάλη έκταση στα πρόσφατα χρονικά στον Πόρο μας και συζήτησαν μαζί με τους αγανακτισμένους σε μερικές στιγμές καταστηματάρχες σε πολιτισμένο πάντα επίπεδο τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες που πρέπει να γίνουν καθώς και τους τρόπους επίλυσης των πολύ σοβαρών θεμάτων που προέκυψαν.

Τέλος, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής έχει καλέσει τους καταστηματάρχες του Πόρου στην Αντιπεριφέρεια την Δευτέρα στις 09:00 το πρωί για περαιτέρω συζητήσεις επί του θέματος.

Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου