Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Καταγγελουμε το σφράγισμα επιχειρήσεων στον Πόρο

 


Την Παρασκευή 26 του μήνα η κτηματικη υπηρεσία εφαρμόζοντας τον νομο 5092 και τις ΚΥΑ 57878 που οριοθετούν τις προδιαγραφές μισθωσης κ εκμετάλλευσης του αιγιαλού σφράγισε επιχειρήσεις στην περιοχή του Πόρου (Κεφαλονιάς).

Καταστήματα που λειτουργούν χρόνια καλούνται σε μικρό διάστημα ενώ η σεζόν είναι στην μέση της τουριστικής περιόδου να ξηλωθουν.
Το κίνημα μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ αυτές τις πρακτικές και ζητά να δοθεί χρόνος στους επαγγελματίες τις περιοχής να προσαρμοστουν στα νέα δεδομένα.
Να δοθεί χρόνος να διορθωθούν οποίες κατασκευές υπάρχουν αφού ο νόμος ψηφίστηκε όταν η σεζόν είχε ξεκινήσει και οι επιχειρήσεις είχαν κάνει είδη των προγραμματισμό τους.
Καλούμε τον δήμαρχο, τον περιφεριαρχη και τον βουλευτή και σκυψουν πάνω στο πρόβλημα και να βοηθήσουν αυτές τις επιχειρήσεις να μην κλείσουν μέσα σεζόν.
Να βοηθηθούν αυτές οι επιχειρήσεις και να τους δοθεί χρόνος να εναρμονιστουν.
Για άλλη μια φορά η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα μένει αβοήθητη και απροστάτευτη σε όποιον θελήσει να κάνει κακό στις μικρές παραδοσιακές, οικογενειακές δραστηριότητες.
Τα οριζόντια μέτρα δεν βοηθούν αλλά σταδιακά αυτές τις επιχειρήσεις τις καταδικάζουν και τις αφανίζουν.
Μετά το φορολογικό, το my data,την σύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα pOS οι αντοχές έχουν εξαντληθεί.
Το κίνημα πολιτών μετά την αναφορά των επαγγελματιών συντονίζουν τις ενέργειες τους για την οριστική λύση του προβλήματος τους.
Το συντονιστικό του κινήματος Πολιτών Κεφαλονιάς
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ αρχείου, δεν έχει σχέση με την καταγγελία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου