Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Καλό παράδεισο Λάμπρο

 

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Είναι κάποιες στιγμές που δεν θέλεις να πιστέψεις ότι στο χωριό μας ένας ακόμα νέος άνθρωπος χάνει τη ζωή του.
Ήταν η περασμένη χρονιά πολύ δυσάρεστη για όλους μας όταν χάσαμε και πάλι τόσους ανθρώπους στο χωριό και πιστέψαμε ότι η νέα χρονιά πού ήρθε θα ήταν καλύτερη.
Δυστυχώς χθες το απόγευμα ήρθε άλλη μια δυσάρεστη είδηση για το χωριό μας όταν μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας ένας νέος άνθρωπος και συγχωριανός μας ο Λάμπρος Χαραλαμπάτος!
Είναι η στιγμή που φορτίζεσαι,στενοχωριέσαι, δακρύζεις, κλαίς όταν γνωρίζεις πόσο άδικα φεύγουν νέοι άνθρωποι από δίπλα σου που τούς έβλεπες καθημερινά και σου έλεγαν καλημέρα.
Ο Λάμπρος όπως τον ξέραμε όλοι μας δεν είναι δυστυχώς ποιά κοντά μας...πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων. Ο Λάμπρος ήταν ένας άνθρωπος καλοσυνάτος , φιλότιμος, μα πάνω από όλα ήταν ένας καλός φίλος !
Κανείς μας δεν θα μάθει ποτέ, γιατί ο θεός επέλεξε να τον πάρει κοντά του τόσο νωρίς, έτσι απρόσμενα...όλοι μας θα τον θυμόμαστε.
Καλό ταξίδι Λάμπρο ...Καλό παράδεισο να έχεις. Θα μας λείψεις ….
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του , ο θεός να τους δώσει κουράγιο και δύναμη να ξεπεράσουν τον πόνο τους και να ζήσουν να τον θυμούνται πάντα!


Χθες το απόγευμα μάθαμε μια πολύ δυσάρεστη είδηση μου μας συγκλόνισε και ράγισε τις καρδιές όλων μας .

Δυστυχώς έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, ένας νέος άνθρωπος , ο αγαπητός μας συγχωριανός και φίλος Λάμπρος Χαραλαμπάτος σε ηλικία 49 ετών ! Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους συγχωριανούς μας, ότι η Εξόδιος Ακολουθία, με την οποία τον αποχαιρετούμε, θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 6:30 μμ στον Ι. Ν. της Παναγίας της Χαλικερής, στα Κομιτάτα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κομιτάτων αποστέλλει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του καθώς και στην οικογένειά του !!
Καλό παράδεισο Λάμπρο !!!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Όλες οι αντιδράσεις:
Κώστας Θεοχαράτος, Ηρώ Φέρε και 64 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου