Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


Porosnews

Porosnews

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 17 Μαΐου 2026

πέντε_γήπεδα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη (Αργοστόλι, Ομαλά, Βαθύ, Φαρακλάτα και Ληξούρι) Προς υλοποιηση

 


Την Παρασκευή 15 Μαΐου, πραγματοποίησα συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, Βρούτσης Ιωάννης με #αντικείμενο τις αθλητικές υποδομές και τις ανάγκες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης ενόψει και της έναρξης των Βεργωτείων. Βεργώτεια

🏃‍♂️Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο αναβάθμισης και αντικατάστασης του #τάπητα_στίβου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αργοστολίου, με τάπητα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών, το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Το ΔΑΚ είναι πλέον έτοιμο να φιλοξενήσει τα φετινά #Βεργώτεια, προσφέροντας σε αθλητές, σωματεία, νέους και πολίτες έναν σύγχρονο και ποιοτικό χώρο άθλησης.
➡️Το έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, συνολικού προϋπολογισμού 2.700.000 ευρώ, που αφορά #πέντε_γήπεδα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη (Αργοστόλι, Ομαλά, Βαθύ, Φαρακλάτα και Ληξούρι). Φορέας υλοποίησης είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με συμβολή και του Δήμου Αργοστολίου @dimosargostoliou για την ολοκλήρωση της παρέμβασης στο ΔΑΚ.
🗣️➕Κατά τη συνάντηση τονίστηκε ότι, παρά το καλό επίπεδο των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, απαιτούνται επιπλέον παρεμβάσεις και αναβαθμίσεις σε όλες τις #περιοχές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, ώστε τα παιδιά και οι νέοι να έχουν πρόσβαση σε σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης κοντά στον τόπο #κατοικίας τους.
💶💶Παράλληλα, συζητήθηκαν οι δυνατότητες αξιοποίησης #νέων_προγραμμάτων του Υπουργείου για την ένταξη και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων, με στόχο την υποβολή νέων προτάσεων έργων από τους #Δήμους και τους αρμόδιους #φορείς.
🤝Ευχαριστώ θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Γιάννη Βρούτση για τη #συνεργασία και τη στήριξή του, καθώς και για την κοινή προσπάθεια ενίσχυσης του αθλητισμού στον Νομό και της #νέας_γενιάς που μας κάνει διαρκώς #περήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου