Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ,ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!


 
ΘΕΜΑ: «ΒΟΥΛΙΑΞΕ» Ο Μ. ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ  ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
 
      
       Χθες Πέμπτη 9/6/2011 δημοπρατήθηκαν οι παραλίες του νησιού μας σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Δημοπρασιών στο δημοτικό θέατρο «Κέφαλος» στο Αργοστόλι.
 
       Με την ανωτέρω διαδικασία έληξε το πολυσυζητημένο πρόβλημα καθώς οι δημοπρασίες αλλά και οι απευθείας παραχωρήσεις με βάση το Νόμο 2971/2001 που έγιναν, έκλεισαν έναν κύκλο που ήταν απαραίτητος για να εναρμονιστεί το σύστημα των παραλιών με το νέο νομικό πλαίσιο και την νομιμότητα.
 
       Ωστόσο, οι χθεσινές διαδικασίες των δημοπρασιών απέδειξαν περίτρανα ότι τα όσα για λόγους λαϊκισμού και στείρας αντιπολίτευσης ισχυριζόταν ένα μήνα τώρα η παράταξη της «Νέας Εποχής» του Μ. Κοτσιλίνη, έπεσαν στο κενό κυριολεκτικά.
 
        Παρά το ότι έλεγαν, λοιπόν, ότι οι δημοπρασίες ξεκινούν με υψηλές τιμές εκκίνησης, εν τούτοις βρεθήκαμε μπροστά στο γεγονός να επιτευχθούν πολύ μεγαλύτερα ποσά από τις τιμές της εκκίνησης, γεγονός που αποδεικνύει την σωστή θέση και πρόταση της Δημοτικής Αρχής για αυτές.
 
       Παράλληλα αποδείχθηκε για άλλη μία φορά ότι όσα μέχρι σήμερα ισχυριζόταν ο Μάρκος Κοτσιλίνης, ήταν ένας φτηνός λαϊκισμός χωρίς υπόβαθρο και σοβαρή εκτίμηση, ενώ οι μέχρι σήμερα στάση του στο θέμα αυτό επιβεβαίωσε την παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» και έτσι η λογική της «Νέας Εποχής» «βούλιαξε στα καταγάλανα νερά των παραλιών μας».
 
      Τέλος, να πούμε ότι μπορεί να υπήρξε καθυστέρηση αλλά πλέον στις παραλίες μας με Δήμαρχο τον Αλ. Παρίση βασιλεύει η νομιμότητα που μέχρι σήμερα ήταν το μεγάλο ζητούμενο.
 
 
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

POROSNEWS:  ΣΤΟ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΟ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΑΡΚΟ,  ΑΠΛΑ  ΓΙΑ ΝΑ  ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ,,ΕΠΕΙΔΗ  ΓΝΩΡΙΖΩ  ΚΑΙ  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ  ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ  ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ,, ΦΤΑΙΝΕ ΛΕΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΜΕ 1500 € ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΑΊΝΟΝΤΑΙ  ΤΑ 4 ,  5  ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
ΓΝΟΣΤΩΠΟΙΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ 500 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΛΟΓΟ ΠΛΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 80 ΣΕΤ ΤΟ ΠΟΣΤΟ,, ΠΟΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ 3 ΚΑΙ 4 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΕ 27 ΣΕΤ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΑ 80 ΝΑ ΚΑΝΕΙ 8.000.  ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟ!

ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ,ΟΜΩΣ  ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΤΑ  ΤΩΝ 10 ΣΕΤ ,ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 30Χ2 = 60 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 550 € ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΕΡΙΣΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΒΓΑΙΝΕ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ..
Η  ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ  ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΦΙΛΙΠΑΤΟΣ  ΘΕΩΡΗΣΕ  100Χ5 = 500 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ,, ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝ ΣΕ 20Χ25 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Ο ΠΟΡΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΕΝΗ ΠΛΑΖ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΜΑΤΙΣΜΟ  ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!!
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΣ  ΠΟΥ Ο ΠΟΡΟΣ  ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΛΙΑ ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.  ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ  ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!!!!
Η  ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ(ΕΠΑΓΓ.ΟΜΠΡΕΛΩΝ )  ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 23588   ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ.  Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου