Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤ3

ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΤΟ  FACEBOOK ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ! ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΛΑΞΑ ΠΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ,, ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ
ΣΥΧΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ
ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΩΝ , ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ
ΚΑΙ  ΛΟΙΠΕΣ:
αυτή ήταν η αρχική μου ανάρτηση, νομίζω ότι πρέπει καλοπροαίρετα να σχολιάσω λίγο ακόμη!!
Επειδή λοιπόν σας χρωστάω μια μικρή πρώτη ενημέρωση, ας πούμε λίγα  επί του θέματος.
Οι  αποστολές των συλλόγων θα έρχονται από το πρωί το Σάββατο, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα θα έρθουν και άτομα της εκπομπής να προγραμματίσουν τις εθελοντικές ομάδες υποδοχής και σέρβις, που είναι και το δυσκολότερο κομμάτι της υπόθεσης.
Σάββατο λοιπόν με προσφορά των εταιρειών για χαμηλή τιμή στην μεταφορά με τα καράβια,και  τιμές πολύ χαμηλές στα δωμάτια-ξενοδοχεία, φυσικά   τραπέζι των αποστολών Σαββατόβραδο στην πλατεία με την παρουσίακαι    τοπικού Συγκροτήματος!
Κυριακή από το μεσημεράκι  (κατά τις 2:00)  παρουσίαση όλων των χορευτικών από όλα τα μέρη της χώρας, όπου θα μεταδωθουν σε 2 εκπομπές τισ πρώτες Κυριακές του Ιουλίου.
  Η προγραμματισμένη εκδήλωση παρόμοια της περσινής στην Κέρκυρα , είχε εξαρχής  προγραμματιστεί για Καβάλα ,όμως λόγο μη οικονομικής συμφωνίας με τα ξενοδοχεία της περιοχής ,αυτή θα πραγματοποιηθεί στο όμορφο νησί μας, και ο Πόρος λόγο και της Πλατείας είναι ότι το καλύτερο.  Τα  ξαναλέμε   σε κάποια επόμενη μου ανάρτηση!

ΗΔΗ  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ,  ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ
ΕΝΩ  ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΤ3 Ε Δ Ω
ΟΙ  ΛΟΙΠΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΜΩΣ ,ΔΥΣΚΟΛΑ  ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ,  ΘΑ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΙΩΝ  ΚΑΙ  ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ  ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΑΥΡΙΟ   ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00  ΘΑ  ΓΙΝΕΙ  Η ΕΠΟΜΕΝΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η   ΟΛΗ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ,ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ  ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ,  !!
ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΙΣΩΣ  ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΣΗΜΕΣ  ΔΕΝ ΘΑ  ΣΧΟΛΙΑΖΩ  ΤΙΠΟΤΕ!!  ΕΥΧΟΜΑΙ  ΝΑ  ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,  ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ  ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ  ΓΙΑ   ΤΟΝ  ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!
20  Ιουνιου ,λοιπόν !  το βάρος της εκδήλωσης για κάποιούς λόγους το έχουν φορτωθεί λίγα άτομα, εγώ προσωπικά δεν έχω την δυνατότητα να βοηθήσω,, Τους αξίζουν συνχαρητήρια φυσικά για το όλο ενχείρημα, Νομίζω ότι δεν το έχουμε πάρει ζεστά το θέμα διότι δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση κατά πρώτο λόγο, και έχουν παρμηνευτεί πολλά πράγματα!   Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες από όλο το νησί με πολύ μεγάλες προσφορές και ελπίζω σύντομά να έχω μια λίστα να σας την αναφέρω,  Νοικοκυριά και μαγαζιά θα προσφέρουν κρεατόπιτες ,και όσοι εθελοντες έχουν βρεθεί ,που φοβάμαι ότι δεν φτάνουν θα τους γίνει ενημέρωση  πιθανόν την Πέμπτη από άτομα του ΕΤ3, υπεύθηνος που σηκώνει το βαρύ Σταυρό είναι ο Γιώργος Μεταξάς  (τηλ. 6977660872),  ενώ για την καταγραφή προσφορών και εθελοντών μπορείτε να απευθηνθήτε και στην Διαμαντίνα δεξί χέρι οργάνωσης και καταγραφής  
κιν. 6973937035,

22 10ΥΝΙΟΥ!!  Η  ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ  ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΜΗ ΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ  ΑΝΧΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ,,  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΟΜΠΡΕΛΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ, ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ 29 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ,  ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ  , ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ!!  ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ,, ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΘΑ  ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ , ΚΑΙ  ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ!!  ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ,,  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΤΟΝΙΣΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου