Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΑ ΚΑΛΙΣΤΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ  ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ KEFALONIAPRESSTV  ,ΑΝΤΑΛΑΓΗ  ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ  ΚΟΤΣΙΛΙΝΗ-ΠΑΡΙΣΗ    ΓΙΑ (ΚΡΕΑΣ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΙΣΤΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΙΩΝ, 
ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΜΕΣΑ   ΙΟΥΛΙΟΥ ΛΟΓΙΚΑ,   ΜΕ 50% ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ   - ΟΡΦΑΝΕΣ  ΠΑΡΑΛΙΕΣ! ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΩΜΕΝΗ  ΠΕΜΠΤΗ ή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ  ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ   ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ,  ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ  !! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ,  ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΣΕΖΟΝ ΧΑΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ , ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΙΜΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ  ΚΑΙ  ΑΡΙΘΜΟ ΣΕΤ ΟΜΠΡΕΛΩΝ.
Ο  ΚΥΡΙΟΣ  ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ  ΕΞΕΦΡΑΣΕ  ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,  (Ο  ΧΡΟΝΟΣ  ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ)!!!  ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ  ΤΟΥ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗ  ,ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ  ΨΗΛΑ,, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ  ΤΙΣ ΟΡΦΑΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ! 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΟΥ  ΤΟΝΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ  ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΒΕΒΑΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου