Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου Εθελοντών Σαμαρειτών‏


Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Κεφαλληνίας εκτός από την συνεχή τους παρουσία στην προβλήτα πρόσδεσης των πλοίων στο Αργοστόλι - κάτι που πλέον έχει αναγνωρισθεί από όλους τους πλοιάρχους, ως παγκόσμια πρώτη - παρείχαν τις υπηρεσίες τους στην λαμπαδηροδρομία των Special Olympics.
Επίσης στην πολυήμερη φιλοξενία των αθλητών των Special Olympics όπου κατά την διάρκεια προσφέραμε αρκετές φορές τις πρώτες βοήθειες, παρευρεθήκαμε στο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής όπου και εκεί προσφέραμε τις πρώτες βοήθειες σε αρκετούς αθλητές, μερικούς εκ των οποίων μεταφέραμε και στο Νοσοκομείο στο οποίο και παραμείναμε μέχρι να τακτοποιηθεί η εισαγωγή τους.
Καλύψαμε την εκδήλωση του Δήμου Αργοστολίου για τον εορτασμό της αναβίωσης του εθίμου.
 Επίσης καλύψαμε υγειονομικά την διήμερη εκδήλωση στον Πόρο, το Σάββατο από τις 15.00 έως 03.30 όπου αντιμετωπίστηκε σοβαρό περιστατικό και την Κυριακή από 12.00 έως 03.00 κατά την διάρκεια δε, παρείχαμε τις πρώτες βοήθειες σε 11 συνανθρώπους μας. Θεωρούμε πως ήταν πραγματικά μία πολύ δύσκολη εβδομάδα και ευτυχώς ανταποκριθήκαμε σε όλες τις εκδηλώσεις που μας ζητήθηκαν, οφείλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις πολλές ευχαριστίες σε όλους τους συναδέλφους μου Εθελοντές Σαμαρείτες για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν.
Χαράλαμπος Μοσχόπουλος
Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών,
Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου