Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΛΙΓΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ (ΣΑΝ ΠΕΡΙΣΥ ΚΕΡΚΥΡΑ)

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΜΠΕΝΙΤΣΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF
Μια μεγάλη πανελλαδική  γιορτή πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι των Μπενιτσών την Κυριακή 20 Ιουνίου, με αφορμή τα γυρίσματα της εκπομπής «Κυριακή στο χωριό» της ΕΡΤ3.

Με διοργανωτές  το Δήμο Αχιλλείων και τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Μπενιτσών, αλλά και την  ευγενική συμβολή δεκάδων εθελοντών, του Συλλόγου Γυναικών Μπενιτσών, των χορευτικών των Πολιτιστικών Συλλόγων Κάτω Γαρούνα και Καλαφατιώνων και την μαντολινάτα «Μενεστρέλι», η Κέρκυρα υποδέχτηκε 30 αντιπροσωπείες, χορευτικά και μουσικούς από την Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο που ξεπέρασαν σε αριθμό τα 1000 άτομα.


Το Σάββατο  το βράδυ ο Δήμος Αχιλλείων  καλωσόρισε και παρέθεσε δείπνο στα μέλη των αντιπροσωπειών στο λιμάνι των Μπενιτσών, όπου με την ορχήστρα του Στάθη Χονδρογιάννη διασκέδασαν με ακούσματα απ΄ όλη την Ελλάδα.

Μια πανδαισία  χρωμάτων, από το πλήθος των παραδοσιακών στολών, γεύσεων και μυρωδιών από  τα αντιπροσωπευτικά προϊόντα που έφεραν μαζί τους οι αποστολές, για να παρουσιάσουν τον τόπο τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, όσοι παραβρέθηκαν στις Μπενίτσες την Κυριακή από το μεσημέρι μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος  Καρύδης δήλωσε ότι το συγκεκριμένο γεγονός ήταν η καλύτερη τουριστική προβολή της περιοχής μας και  της Κέρκυρας γενικότερα.

Η συγκεκριμένη εκπομπή  της ΕΤ3 ήταν η τελευταία πανηγυρική του έτους και θα προβληθεί  σε δύο συνέχειες την Κυριακή 27 Ιουνίου και 4 Ιουλίου.  (2010)!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου