Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας


PDF Εκτύπωση E-mail

Η Κεφαλονιά μας είναι ένα πανέμορφο νησί, με αμέτρητες ομορφιές, από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και όχι μόνο, που φημίζεται για την φιλοξενία της και την καθαριότητά της. Και αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά της, την έχουν κάνει περιζήτητη, από όσους επιθυμούν να περάσουν ποιοτικές διακοπές, είτε αυτοί είναι ξένοι είτε έλληνες.  OΛΌΚΛΗΡΉ  Η  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ  ΤΗΣ , ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΤΗ  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ http://www.kefaloniagate.gr

ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ,ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ  ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΤΟ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΚΑΙ   ΝΑ  ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ  ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ   ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΕ  ΤΙ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ( ΑΝ ΤΥΧΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ)  ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ , ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!!   
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΟΣΟΙ  ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ , ΟΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ  ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ!!  
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ  ΕΣΤΩ ,, ΚΑΙ  ΕΦΟΣΟΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ   ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΝΑ ΤΟ  ΕΧΟΥΜΕ  , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ  ΚΟΥΡΑΖΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου