Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Απορίες Εθελοντών Special Olympics 2011


Αποστολέας kefalos on 11/6/11 18:45  πηγή:  mykefalonia.gr
Προς
1) Αντιπερ/χη Ιονίων Νήσων κ. Κουρή Σωτήρη
2) Πρόεδρο Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής
Special Olympics Κεφαλονιά 2011 κ. Κεκάτο Ευάγγελο.

Αξιότιμοι κύριοι,

Το 2004 υπήρξα διαιτητής αθλήματος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, όπως και εθελόντρια στην ίδια διοργάνωση και με χαρά θα αναλάμβανα ένα αντίστοιχο έργο για τα Special Olympics στα πλαίσια προγράμματος φιλοξενίας «Πόλις - Αμφιτρύων» στο νησί μου την Κεφαλονιά, αφού είχα την τιμή επίσημα να συμπεριληφθώ στην ομάδα των εθελοντών.



Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνη του Προγράμματος φιλοξενίας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Αθήνα 2011 κ. Ε. Μαργαροπούλου, ενημερώθηκα ότι εδώ και πολύ καιρό έχετε στα χέρια σας τον κατάλογο των εθελοντών στο νησί μας (ξαναστάλθηκαν τα στοιχεία μου σε εσάς ύστερα απο δική της πρωτοβουλία) και επίσης μου γνωστοποιήθηκε ότι έχετε παραλάβει το εγχειρίδιο των εθελοντών και αναμένετε ακόμη (εάν δεν έχετε παραλάβει ήδη) τις στολές τους.

Εκτιμώ οτι το ίδιο πιστεύω και αισθάνονται και όλοι οι άλλοι Κεφαλλονίτες που έχουν επιλεγεί αρμοδίως όπως κι εγώ εδώ και αρκετό καιρό ως εθελοντές, για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Όμως από όταν εξαγγέλθηκε το σημαντικό αυτό γεγονός (των αγώνων) μέχρι σήμερα 8 Ιουνίου 2011 δεν μας ενόχλησε, ούτε στο επίπεδο μιας άτυπης ενημέρωσης, ούτε μας κάλεσε για την ανάθεση οποιουδήποτε έργου, κανένας αρμόδιος, παρόλο που υπάρχει, όπως είδα στο διαδίκτυο (http://www.athens2011.org/ht_kefalonia_org.asp) επιτροπή εδώ και μήνες.

Σίγουρα τα μέλη της επιτροπής έχουν την αναγκαία για το θέμα ευαισθησία και τα απαιτούμενα προσόντα και σίγουρα έχουν παρακολουθήσει ενημερωτικές διαλέξεις και σεμινάρια προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν στο έργο και της δικής μας καθοδήγησης και ενημέρωσης. Γι’ αυτό η αδράνεια ή η αδιαφορία σε ότι αφορά τους εθελοντές περισσότερο μας στεναχωρεί, παρά μας προβληματίζει.

Εκφράζω λοιπόν την ευχή έστω και τώρα να μας δοθεί η ευκαιρία να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ένα έργο που για μας έχει ποιότητα, ιερότητα και αποτελεί δείκτη του πολιτισμού και της ανθρωπιάς μας.

Με εκτίμηση

Μοσχονά – Καρκαβέλα Ειρήνη

Γυμνάστρια Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής

Κοιν.:

1) κ. Μαργαροπούλου, Υπέυθυνη Προγράμματος Φιλοξενίας «ΠΟΛΙΣ-ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ»
Special Olympics - ATHENS 2011

2) Μ.Μ.Ε. Κεφαλληνίας - Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου