Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο αντιδημαρχος μας,, έχει βάλει μπροστά το έργο!!

«ΠIAΣTE ΔOYΛEIA, EΔΩ KAI TΩPA»!

ΕΛΕΓΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ 

και  ....

  • Στον αντιδήμαρχο κ. Nίκο Παπαδάτο μεταβιβάζονται οι εξής αρμοδιότητες:
α) Η ευθύνη και εποπτεία του τομέα Απασχόλησης, Ισότητας και Eνταξης Μεταναστών.

β) Η υπογραφή κάθε είδους εγγράφων σχετικών με τις ανωτέρω μεταβιβασθείσες αρμοδιότητες
γ) την ευθύνη και εποπτεία των δημοτικών κοιμητηρίων της Δημοτικής του Ενότητας.
Τέλος:
Μεταβιβάζονται στους παραπάνω αντιδημάρχους οι παρακάτω αρμοδιότητες:
α. Την παραλαβή κάθε είδους εγγράφων με απόδειξη, ως και κάθε άλλο έγγραφο που αφορά το Δήμο.
β. Την υπογραφή πιστοποιητικών, βεβαιώσεων και αδειών, γενικά, όλων των υπηρεσιών του Δήμου μας, για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ανά τομέα ευθύνης του καθενός, όπως έχει καθοριστεί αναλυτικά ανωτέρω.
γ. Την υπογραφή εγγράφων προς την περιφέρεια, καθώς και διάφορες ανακοινώσεις του Δήμου προς τους κατοίκους και λοιπούς.
δ. Τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής γενικά και την επικύρωση φωτοαντιγράφων διαφόρων εγγράφων, που υπάρχουν στο αρχείο του Δήμου μας ή προσκομίζονται από τους πολίτες για το σκοπό αυτό.
ε. Την αντιπροσώπευση και αναπλήρωση του Δημάρχου σε κάθε περίπτωση, που τους ανατίθεται, όταν αυτός βρίσκεται εκτός έδρας ή κωλύεται.
στ. Τον έλεγχο και χαρακτηρισμό της αλληλογραφίας του Δήμου.
Εξουσιοδοτούνται οι παραπάνω αντιδήμαρχοι να υπογράφουν τα παρακάτω έγγραφα:
α. Πιστοποιητικά για την εγγραφή στα Δημοτολόγια (γέννησης, οικογενειακής κατάστασης κλπ), στα μητρώα αρρένων, πλησιέστερων συγγενών κ.λ.π. που εκδίδονται με βάση έγγραφα στοιχεία, που υπάρχουν στα αρχεία του Δήμου μας.
β. Τα αποδεικτικά παραλαβής εγγράφων, που αποστέλλονται στο Δήμο μας.
EΠITPOΠEΣ
Δημ. Πυλαρινός στην Oικονομική
και Σάββας στην Ποιότητα Zωής
ΕΔΩ  ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ  ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ,,εφόσον μετά από  δικές του  ενέργειες  έγινε και η αυτοψία  της τεχνικής υπηρεσίας.,  και  επιτέλους το  πολυσύνθετό αίτημα  πολλών ετών  ξεκίνησε!  εξάλου  είναι υπόσχεση  πάντα πρίν από κάθε  εκλόγες όπως ξέρουμε  όλοι ,, π.χ  http://pronoikefalonias.blogspot.com
εχεί λοιπόν ήδη ενεργήσει  για   να  έρθει  μηχανολογικό τμήμα  Στρατού, και  ήδη από σήμερα ,πάλι  με δική του πρωτοβουλεία  το μικρό πουλμανάκι του Δήμου θα μεταφέρει τους μαθητές Δημοτικού από την άλλη μεριά της Γέφυρας μέχρι το Σχολείο σε 2 δρομολόγια.
Το πρόβλημα  υπάρχει  στην παραλιακή διάβαση ,που ίσως χρειάζεται  Μελέτη για  την αποκατάστασή, που όμως  οπωσδήποτε πρέπει να γίνει ,εφόσον είναι η μοναδική εφεδρική λύση να περάσει κάποιος  από το ποτάμι εκτός από  την γέφυρα, και η οποία εκτός του ότι δεν ανταποκρίνεται ως γνωστόν στις ανάγκες του οικισμού , χωρίς αυτή ο μισός Πόρος είναι εντελός αποκλεισμένος!! αναμένουμε  λοιπόν  !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου