Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Σ. ΚΟΥΡΗΣ: η πράξη βράβευσης του ΝΟΑ ήταν απο την καρδιά μας



 
 
 
 
Αγαπητό Kefaloniapress,

metallio_noa_300.jpgΔεδομένων των πρόσφατων  λυπηρών δημοσιευμάτων που αναφέρονται στο κόστος της βραβεύσεως του ναυτικού ομίλου Αργοστολίου, οφείλουμε να σας επισημάνουμε τα εξής:
1.      η ηθική βράβευση των κόπων, της προσπάθειας και της επιτυχίας, δεν αποτιμάται και σαφώς δεν μπορεί να αποτυπωθεί στο κόστος του βραβείου αλλά στην επί της ουσίας εκτίμηση, αναγνώριση και ευρεία αποδοχή όλων μας.
2.      η πράξη της βράβευσης ήταν ομόφωνη και από καρδιάς και τα μετάλλια, απλά και λιτά συμβόλιζαν την αλήθεια και την αξία του αθλητικού ιδεώδους όπως οφείλει να είναι και όπως οφείλει να αναγνωρίζεται και να εκτιμάται, με συναίσθημα, με ήθος, συμβολικά και όχι με οικονομικά μέτρα και σταθμά.
3.      όταν ο σκοπός είναι  ευγενής και η αξία του υπερβαίνει κατά πολύ το όποιο χρηματικό αντίτιμο είναι παράταιρο, ταπεινό και άκαιρο ειδικά την εποχή την δύσκολη που διανύουμε να δημιουργούμε θέμα, για το είδος και το κόστος μιας διάκρισης τιμής.
4.      Ένα «δώρο», μία εκδήλωση ψυχής, ευχαριστίας και συγχαρητηρίων, πρέπει άραγε να αξιολογείται, να κρίνεται και δει κατακρίνεται για το χαμηλό των ποσών που διατέθηκαν ;
5.      σε κάθε περίπτωση, η πλακέτα και τα μετάλλια ανήκουν στον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου και στους αθλητές του και παραμένουν δικά τους, τους ανήκουν ως φόρο τιμής στο έργο τους. Συνεπώς οι σχολιασμοί για τι που θα διατεθούν, είναι μάλλον ατυχείς.
Ο πολιτισμός μας αναδεικνύεται ασφαλώς μέσα από πράξεις ήθους και απλότητας και οι υπερβολές, η λαμπρότητα και τα στολίδια δεν συνάδουν με την φύση της αναγνώρισης μιας προσφοράς αλλά ούτε και με τις συνθήκες της εποχής μας.


Με εκτίμηση,

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Σωτήριος Κουρής
 
 
 
 √  Το δημοσιευμα του Kefalonia press στο οποίο αναφέρεται ο κ.Κουρής  , ήταν το εξής :
http://kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου