Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: καυγάς καταστηματάρχη με μοτοσυκλετιστή για .. κατάβρεγμα!



ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  http://www.kefalonizw.com
Κλωτσομπουνίδια στο Αργοστόλι

Καταστηματάρχης τα έβαλε με περαστικό οδηγό μηχανής
Διαβάστε την μαρτυρία του οδηγού

"Καλημέρα λυπάμαι για το γεγονός και θα θελα να το διατυπώσω λίγο πιο σωστά χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν ούτε καν τον εν λόγο καταστηματάρχη ο οποίος πιθανόν δεν κοιμήθηκε καλά και είπε να αρχίσει να βρέχει τον κόσμο.

Όμως άλλο να πλένει κάνεις το πεζοδρόμιο του και να περάσει μια μηχανή και να την βρέξει και άλλο να περνώ από δρόμο η πεζόδρομο και ο εν λόγο καταστηματάρχης να περιμένει κρυφά πίσω από την πόρτα της αυλής του για να με βρέξει. Γιατί αυτό είναι και το αληθές γεγονός στην όλη ιστορία υπήρχε δόλος τον οποίο δεν κατάλαβα.

Θα μου πείτε ότι καλά πως ήξερε ότι θα περάσεις; Το κατάλαβε γιατί είχα σταματήσει με την μηχανή μου σε λειτουργία και μιλούσα με έναν γνωστό μου για 10 λεπτά, σε όλο αυτό το διάστημα ήρθε στην κουρτή του και με περίμενε. Ας πούμε όμως ότι όλα ήταν τυχαία γεγονότα αν δεν έβρεχε εμένα θα έβρεχε οποιονδήποτε διερχόμενο και λογικό ήταν να ρωτήσω η να φωνάξω τι κάνει πας καλά;

Η αντίδραση όμως μέσα σε τόσους ανθρώπους που τον έβλεπαν να πηδήσει πάνω από την πόρτα του να με σπρώξει και να με ρίξει κάτω με την μηχανή λέγοντας μου να πάω στην γειτονιά μου και αλλά πολλά του δικού του επίπεδου λεχτικά δεν ήταν τυχαίο γεγονός, όπως επίσης να με κλοτσήσει ενώ προσπαθούσα να σηκωθώ και να συνεχίζει να με βρίζει χωρίς να αντιδρώ πάλι δεν δείχνει τυχαίο γεγονός.

Όπως επίσης το να μου κλωτσά τα χέρια και το κινητό μου που προσπαθούσα να συγκρατήσω και να πάρω την αστυνομία πάλι δεν δείχνει τυχαίο γεγονός …λυπάμαι ειλικρινά για την συμπεριφορά του η οποία με ξάφνιασε πραγματικά …δυστυχώς για αυτόν υπήρξαν αρκετοί μάρτυρες μπροστά στο γεγονός οι όποιοι όλοι έμειναν με την απορία…

Ευχαριστώ Βλαχος Φώτης"
Σύμφωνα με μαρτυρίες την όλη βαβούρα έλυσε η ομάδα ΔΙΑΣ που πέρασε από εκεί...
Από εκεί και πέρα άποψη μας να ηρεμήσουμε όλοι και να μην αφήνουμε τους δύσκολους καιρούς να μας επηρεάζουν τόσο πολύ.




KEFALONIAPRESS
 
 
http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/469207/469207,1258507915,4/stock-photo-clip-art-illustration-of-two-men-boxing-41125831.jpg Πρωινό συμβάν στο κέντρο του Αργοστολίου.   
Καταστηματάρχης έπλενε το πεζοδρόμιό του ενώ διερχόταν μηχανή  την οποία οδηγούσε ο φυσιοθεραπευτής Φώτης Βλάχος.  
Ο καταστηματάρχης έβρεξε με το λάστιχο τον Φώτη, ο οποίος ξαφνιάστικε και του λέει « εε, τι κάνεις άνθρωπε ; “  
Σύμφωνα με μαρτυρία του Φώτη , αυτό ήταν η αιτία να εκνευριστεί ο καταστηματάρχης, να του ορμίσει , να πέσουν οι σχετικές κλωτσιές -και στον άνθρωπο και στην μηχανή του- και τελικά να επέμβει  η ομάδα ΔΙΑΣ ! Βεβαιως η ιστορία έχει την άλλη άποψη.  Το μηχανάκι ενόχλησε τον καταστηματάρχη  με τα νερά που πέταξαν οι ρόδες του καθώς πέρναγε από τον δρόμο και έγινε η  παρεξήγηση. 
 Δεν άρχισε καλά η μέρα σήμερα για την Κεφαλονιά.
Συνιστάται ψυχραιμία ! Η οικονομική κατάσταση, η άπνοια της αγοράς, τα χρέη και ποιος ξέρει πόσα μύρια προβλήματα που έχει ο καθένας μας,  έχουν πέσει επί της κεφαλής όλων μας.
Η εύκολη λύση είναι να αρχίσει ο ένας να  βαράει τον άλλον. Ο δυνατός να εξαφανίζει τον αδύναμο …
Η δύσκολη λύση είναι να ενωθούμε για να αντιμετωπίσουμε  μαζί, την πρωτοφανή   κατάσταση που ζούμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου