Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΕΙΠΑΜΕ ΖΩΟΦΙΛΟΙ,, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ   ΒΑΣΙΛΗ  ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην πιο ισχυρή χώρα της Ευρώπης, καθώς μία ομάδα «ζωόφιλων» διαμαρτύρεται κατά ενός νέου νόμου που τους απαγορεύει να συνευρίσκονται ερωτικά με ζώα!
Η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης ήδη υπάρχοντος νόμου με την αιτιολογία ότι οι «ζωόφιλοι» συνάπτουν ερωτική σχέση με τα ζώα μόνο όταν είναι σίγουροι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους.

Το φοβερό είναι ότι ο επικεφαλής της οργάνωση Μίχαελ Κίοκ δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι συζεί με την Κέισι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.
Υποστηρίζει, ακόμη, ότι στη Γερμανία υπάρχουν περίπου 100.000 άνθρωποι που συνάπτουν τέτοιες σχέσεις .
Για την ιστορία, υπάρχει ήδη ένας νόμος στη χώρα που απαγορεύει την κτηνοβασία μόνο όταν οδηγεί σε τραυματισμό ζώο και πλέον εξετάζεται η τροποποίησή του για να απαγορευτεί γενικώς αυτή η πρακτική.
«Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.
Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.
Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου