Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝ. ΠΟΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΕ  ΝΕΟ  ΛΟΥΚ (ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ) O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΥΡΙΟΣ  ΣΟΛΩΜΟΣ  , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ  ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ ΠΡΟΝΗΣΟΥ  ,ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ  ΧΡΗΣΙΜΑ  ΘΕΜΑΤΑ,,  ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ  ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ  ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ  ΤΟΥ  " ΗΡΑΚΛΗΣ"
 Η  Συζήτηση  ξεκίνησε  με μία επιβράβευση -"ΕΠΑΙΝΟ"  Για την εξέχουσα εκτέλεση καθηκόντων του  Γραμματεα Σπύρου Σιμωτά, από το Τοπικό Συμβούλιο !! Κάτι  που  γνωρίζουν  όλοι  οι κάτοικοι  του μικρού χωριού μας!
Σπύρος μαζί μα το γιό του ,,και την συζηγό του,,Ευανθία  Σιμωτά  και νέα Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Πρόνησου,, εν συνεχεία η συζήτηση εκτός την χρήση από Πρόνησο με την Βιβλιοθήκη , και λοιπά που ανάφερε ο Πρόεδρος κύριος Κουστουμπάρδης  ,,(θα λειτουργήσει  σαν Πολυχώρος  δραστηριοτήτων,,)  συζητήθηκε  το θέμα παραχώρησης Χρήσης για Εκθετήριο-Ενημερωτικό  κέντρο σε συνεργασία με τον κύριο Σωτηρίου στο χώρο της πρώην αποθήκης αρχαιολογικού υλικού! σε ότι νεότερο θα ξαναεπανέλθω,, εφόσον  κοινή αποδοχή όλων ,,ότι θα έκανε το  καλό στον τόπο η προβολή της ιστορίας του  ,και  ένας  λόγος για επισκεψιμότητα  στο χωριό μας  ,έστω με  ένα αρχικό  τρόπο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου