Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ENHΡΩΣΗ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ


ΔΟΛΑΡΙΟ  Η  ΕΥΡΩ;



Tα ψέματα τελείωσαν. Τα χειρότερα έρχονται για την χώρα. Η Βουλή μας (;) ψήφισε μια σειρά μέτρων τα οποία ναι μεν ικανοποιούν τους δανειστές( τοκογλύφους) αλλά ρίχνουν την χώρα σε πολύ βαθειά κρίση  που δύσκολα θα  ανακάμψει.  
Την ίδια στιγμή, τελείωσε, το σήριαλ των Αμερικάνικων εκλογών, με την επανεκλογή του ΟΜΠΑΜΑ.  Τώρα τι σχέση έχει αυτό με το δράμα μας; Έχει και παραέχει. Οι    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,  θεωρούν,  ότι αυτό το μαγαζί είναι δικό τους και δεν θέλουν άλλον να μπει στα χωράφια τους.
Έτσι άρχισε ο πόλεμος, με τις δηλώσεις του ΔΝΤ, βλέπε ΑΜΕΡΙΚΗ, ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και απαιτούν να διαγραφεί μεγάλο κομμάτι του χρέους για να είναι.   . Αλλά προχωρούν και παρακάτω. Ψάχνουν τον επόμενο πρωθυπουργό που θα αντικατάσταση  τον ΣΑΜΑΡΑ. Και ποιόν ετοιμάζουν; Από ότι  δείχνουν τα γεγονότα είναι ο ΑΛΕΞΗΣ.  Τυχαία είναι η εμφανίση του στο CNN; Τυχαίο είναι ότι συμπλέει με την άποψη του ΔΝΤ; Πολλές συμπτώσεις έρχονται μαζί. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Βαρουφάκης και να λέει,  καλύτερα να συμμαχήσουμε το διάολο , δηλαδή ΔΝΤ, παρά να ακολουθήσουμε τυφλά  το Γερμανικό φάρμακο το οποίο εκτός από τον αργό θάνατο προσφέρει και ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας;
Οι Αμερική είναι εδώ πλέον και μπαίνει δύνατα στο παιχνίδι. Άλλωστε η δήλωση  ΟΜΠΑΜΑ,  προ ημερών,  ότι η μεσαία τάξη δεν αντέχει άλλους φόρους και πρέπει να την βοηθηθεί,  να ανακάμψει,  για να κινηθεί η οικονομία,  μόνο τυχαία δεν είναι. Μπορεί να μιλά για την χώρα του αλλά στέλνει και μήνυμα προς την ΕΥΡΩΠΗ.
Από την άλλη έχουμε,  το εδώ πολιτικό σύστημα αλλά και τους διαπλεκόμενους   που τάσσονταν με την πολιτική ΜΕΡΚΕΛ.
Μέσα στα πλαίσια αυτά,  δηλαδή της μάχης ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ-ΓΕ¦ΡΜΑΝΩΝ,  ήταν το ταξίδι ΣΑΜΑΡΑ,  να πάρει μια δήλωση ότι θα πάρουμε τα λεφτά και την επιμήκυνση!
Να τους πει ότι κάναμε  αυτά που ζητήσατε, τι ειρωνεία και αυτή , τώρα δώστε την δόση,  να σωθούμε αλλά και την επιμήκυνση. Όλα αυτά μπροστά στην επίθεση   του ΔΝΤ.
Η απάντηση άμεση, πάντα  ελέω ΔΝΤ,  πάρτε την και κάτι τις παραπάνω αλλά.
Αλλά θα αποδεχτείτε τον ειδικό λογαριασμό, που εκεί  θα πάνε και τα φορολογικά σας  έσοδα, αν θα ζήσει το κράτος δεν τους ενδιαφέρει, όμως θα σας βάλουμε και ένα υπέρ κυβερνήτη που θα παρακολουθεί τις αποκρατικοποίησες ( ξεπούλημα) και την πορεία του προϋπολογισμού! Αν αυτό δεν είναι παράδοση των κλειδιών της χώρας τι είναι; Επίσης δίνουν παράταση, δύο ετών,  αλλά θα χρειασθούν και άλλα 32 δις! Δηλαδή,  πάλι άλλο χρέος,  η χώρα  και φυσικά μόνιμα σε καθεστώς δουλείας και οικονομικής γενοκτονίας των Ελλήνων.
Η συνεχεία προβλέπεται συναρπαστική. Όσες  δόσεις και να δώσουν, το χρέος δεν είναι βιώσιμο,  αντίθετα θα μας έχει μόνιμα έπο την Γερμανική κατοχή και από την άλλη έχουμε τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ που φωνάζουν ότι δεν είναι βιώσιμο. Η πλάκα είναι ότι λένε την αλήθεια.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο,  που και ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ , βγήκε χθες στο σκαι και είπε ότι είπε,  αλλά και πολιτικοί μέσα στην Βουλή,  είπαν ότι υπάρχουν  και άλλα ισχυρά νομίσματα! Φυσικά δεν αναφερθώ,  ότι παλαιοτέρα πηγές  των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,  που δήλωναν ,  είναι έτοιμη η ΑΜΕΡΙΚΗ,  να προσφέρει ένα νέο σχέδιο ΜΑΡΣΑΛ!
Δεν είναι μόνο τα δύσκολα που είναι εδώ αλλά  έχουμε και την μάχη δολαρίου και ευρώ η ευρώ με δολάριο.
Τι θα πούμε στο τέλος;  Καλώς ήλθες δολάριο ή ευρουλάκι και ας έχουμε γερμανική κατοχή; Οι  εξελίξεις ραγδαίες, όλα πλέον,  πάνω  στο τραπέζι. Εμείς φυσικά στη γωνία να παρακολουθούμε την μάχη των γιγάντων που μάχονται σε ξένο αχυρώνα.

Υ.Γ. Η τρόικα θέλει και μνημόνιο στη εκκλησιά! Οι προτεστάντες είναι εδώ η ορθοδοξία σε διωγμό.


ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

5 σχόλια:


  1. Και μία αφιέρωση από τον aris.
    Η επόμενη θα είναι το:
    Πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Αλέξης
    και σε πιάνει μια μελαγχολία…..
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα

    Μικρό παιδί σαν ήμουνα
    και πήγαινα σχολείο, μικρό παιδί
    στα μάτια είχα τη χαρά
    στα χέρια το βιβλίο, μικρό παιδί

    Κι όταν η βαρυχειμωνιά
    μου πάγωνε τα χέρια
    στον ουρανό τα σήκωνα
    να ζεσταθούν στ΄ αστέρια

    Παιδί στα δεκατέσσερα
    κλέψανε τη χαρά μου, μικρό παιδί
    στα μάτια είχα τη φωτιά
    τον ήλιο στη καρδιά μου μικρό παιδί

    Μικρό παιδί σαν ήμουνα
    και πήγαινα σχολείο μικρό παιδί
    το γέλιο είχα συντροφιά
    στα χέρια το βιβλίο, μικρό παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωπα,, νταλκάδες !!!!
    Φεγγαράκι μου λαμπρό, φέγγε μου να περπατώ
    και να δεν φέξεις χέστηκα ,,γιατι έχω και φακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και στο χωριό μου ,μέγα πρόβλημα
    πως μας έπιασαν τα μίση (θυληκό του μίσος)
    και από τότε συνέχεια
    τρωμε το γα......!!! (δεν κάνει!! μπιπ)την κριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι απαντάει η νεολαία στο Χριστο΄ς Ανέστη!!??

    ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ,, ΧΑΧΑΧΑ,,
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΟΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ,ΑΙΤΟΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
    ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΖΥΓΟΣ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑ- ΣΤΟ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,, ΚΑΙ Η ΣΑΜΟΣ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ,, ! (ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΑ), ΑΥΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΑΜΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς ή κακώς εγώ είχα και έχω τις απόψεις μου για τον Αλέξη και το πολιτικό χώρο που καλύπτει από όταν δημιουργήθηκε. Οπότε ουδεμία έκπληξη.

    Αυτό ρε μπαγάσα με το «κρατάω και φακό» με έχει πεθάνει στο γέλιο, δεν το είχα ματακούσει!!!

    Η Σάμος είναι αποικία της δικιάς μας Σάμης και μάθε και το πάρα κάτω. Έποικοι από τη Σάμο του Αιγαίου ίδρυσαν τη Σαμοθράκη (τη Σάμη της Θράκης).
    Κεφαλλονίτες και εκεί αηπάνου. Αυτά είναι τεκμηριωμένα χωρίς αμφισβήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή