Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Περήφανοι ως Έλληνες

πηγη http://www.zougla.gr/greece/article/perifani-os-elines
Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το οποίο εν μέσω κρίσης και γεγονότων που κάμπτουν το ηθικό των Ελλήνων υπενθυμίζει πως τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό η ταυτότητά μας είναι αυτή που μας κάνει περήφανους.

Η οικονομική κρίση, η κοινωνική κατάσταση η οποία δεν μπορεί να ομαλοποιηθεί και η πολιτική κατάσταση που συνεχώς ολισθαίνει, πολλές φορές οδηγούν τους Έλληνες στη θλίψη και στο αίσθημα της ντροπής. Η χώρα που είναι γενέτειρα του πολιτισμού και της δημοκρατίας οφείλει στα παρελθόν αλλά και στο μέλλον της να είναι περήφανη.
Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το οποίο εν μέσω κρίσης και γεγονότων που κάμπτουν το ηθικό των Ελλήνων υπενθυμίζει πως τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό η ταυτότητά μας είναι αυτή που μας κάνει περήφανους. Η οικονομική κρίση, η κοινωνική κατάσταση η οποία δεν μπορεί να ομαλοποιηθεί και η πολιτική κατάσταση που συνεχώς ολισθαίνει, πολλές φορές οδηγούν τους Έλληνες στη θλίψη και στο αίσθημα της ντροπής. Η χώρα που είναι γενέτειρα του πολιτισμού και της δημοκρατίας οφείλει στα παρελθόν αλλά και στο μέλλον της να είναι περήφανη.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου