Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΟΝΗΣΟΥ

Η Πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου ,,και μέλος της φετινής Καρναβαλικής επιτροπής
Ευανθία Σιμωτά ευχαριστεί  εκ μέρους της επιτροπής και του Πρόνησου όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν  με τα χορευτικά τους, αρματα και μασκαράτες τους!
και  για υπενθίμιση εκτος Πρόνησο,, ήταν Τζαννάτων ,Καπανδριτι "ΠΡΟΝΝΟΙ, Αγία Ειρήνη "ΑΡΑΚΛΙ ",Πάστρας "ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ"  , Σκάλας "ΠΗΝΕΛΟΠΗ , Αγ.Νικολάου, Ελειού "ΙΩΑΝΝΗ ΦΩΚΑ",Βλαχάτων  "ΑΙΝΟΣ",  Βαλσαμάτων, Φραγκάτων "ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ" ,Το Σπάρτο, Ο  Μπάλος, Ο  σύλλογος   Φαρακλάτων,, Φωκάτων ,   Την  ΙΟΝΙΟΣ  ΠΝΟΗ,  και  Αγ.Πελαγία! το Σύλλογο Γονέων Δημοτικού και  Νηπιαγωγείο Πόρου.
(ελπίζουμε να μην ξεχάσαμε κάποιον)
Επίσης  την Φιλαρμονική Σάμης -Ερισσου, και την Μαντολινάτα Ελειου Πρόννων,  τον Αγγελο Κωσταντάκη,πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ ,  Τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νόντα Κουστουμπάρδη και τον Αντιδήμαρχο κύριο Σ.Σολωμό.
Φυσικά την εθελοντική ομάδα γυναικών της περιοχής μας για τα γλυκά που προσέφεραν, και   βέβαια   όλους  όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης!
Ο σύλλογος Πρόνησος και οι χορευτές ευχαριστούν θερμά τις δασκάλες του χορευτικού κα Μαρία Αυγουστάτου και κα Ρούλα Βώρου που με το ζήλο , την υπομονή και την ικανότητά τους θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν ανάμεσα στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού στον Πόρο, την Κυριακή 10 Μαρτίου, ένα πραγματικά εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και όχι μόνο!!!!!!!!!!!!!!!
Eπίσης  τον δάσκαλο στα παιδικά χορευτικά Παναγή Κοκκοση, για την πολύ καλή τους παρουσία, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου