Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΙΟΣ- ΘΑΛΑΣ-ΙΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ 11 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ!!!


Μυστηριώδης ασθένεια, κατ' άλλους ιός και σύμφωνα με εκτιμήσεις παρα-ιατρικών κύκλων, επιδημία, χτύπησε...11 περιφερειακούς συμβούλους, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να παρευρεθούν στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Αργοστόλι!
Το μυστήριο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, καθ' όσον ο περιφερειάρχης κύριος Σπύρου δήλωσε, σε συνέντευξη τύπου, που τέλειωσε μόλις τώρα, πως "και οι 11 θα είναι... έντελώς καλά, αύριο το πρωί και θα είναι, όλοι τους παρόντες στην αυριανή συνεδρίαση!

Όπως γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό, έχει σημάνει συναγερμός σε όλους τους γνωστούς και.. άγνωστους επιστημονικο- ιατρικούς κύκλους, ενώ, ερευνητές από όλη την Ευρώπη κλήθηκαν επειγόντως προκειμένου να βρούν  μια απάντηση στα όσα δραματικά συνέβησαν από χθες , στα Ιόνια νησιά!
Τέλος, θεωρείται σίγουρο πως το συμβάν θα απασχολήσει άμεσα τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ενώ, εκπρόσωποι του Ισντιτούτου Παστέρ, φθάνουν αύριο το μεσημέρι στο Αργοστόλι, μέσεω Αθηνών.
Γνωστός επιστήμων, με ειδίκευση στην έρευνα ιών και επιδημιών μας έλεγε πάντως, πως είναι πολύ πιθανό, οι 11 να χτυπήθηκαν από ένα νέο ιό που δημιουργήθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στα Ιόνια νησιά και φέρει το όνομα "ελλειψι-εργίτις"!
Οι εδικοί ερευνητές ζήτησαν να έρθουν σε άμεση επαφή με τους. κ. Κουρή και Γαλιατσάτο, προκειμένου να μελετήσουν τους..οργανισμούς τους και να απομονώσουν τα αντισώματα εκείνα που δεν επέτρεψαν την εξάπλωση του ιού στα σώματά τους! 
Περισσότερα αύριο
ionianpress
- See more at: http://ionianpress.gr/news/local-news/politics/12583--11-#sthash.HNqKS32F.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου