Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Συνέδριο της Ελαιοτεχνία 2014: Εξαγωγές ελαιολάδου, προοπτικές και δυνατότητες



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις 9 Ιουνίου οι εργασίες του συνεδρίου Ελαιοτεχνία 2014.




Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Athens Plaza συμμετείχαν άνω των 350 ατόμων. Κατά



γενική ομολογία όλων, οι εισηγήσεις ήταν άκρως ενδιαφέρουσες. Οι 18 εισηγητές ανέπτυξαν θέματα



της ειδικότητάς τους με μεστό τρόπο στοχεύοντας στο να δώσουν πολλές πληροφορίες και



πραγματοποιήσιμες ιδέες στους εκατοντάδες συνέδρους, ώστε να πετύχουν την εδραίωση και αύξηση



των εξαγωγών τους. Συγκεκριμένα ο Κος Κατσαρός Νικόλαος, Δντης τμήματος Διατροφολογίας New



York College, Επιστημονικός συνεργάτης ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, Θέμα: Μεσογειακή διατροφή και



εξαγωγές ελαιολάδου. Ο Δρ Κριτσωτάκις Γιάννης, Σύμβουλος marketing & επικοινωνίας, Θέμα: Δεν



φταίνε οι καιροί που αλλάζουν. Φταίμε εμείς που δεν αλλάζουμε. Η Κα Αποστολάκη Αργυρώ,



Δικηγόρος LLM, Θέμα: Κατοχύρωση εμπορικού σήματος. Ο Κος Κενανίδης Απόστολος, Πρόεδρος



ΟΦΑΕ, Θέμα: Μεταφορές εξαγωγικών προϊόντων. Η Κα Σκοτίδη Τζένη, Σύμβουλος Εξαγωγών,  Δ/



ντης SimplyExports, Θέμα: Προετοιμασία εταιρείας & προϊόντος για μια επιτυχημένη εξαγωγική



δραστηριότητα, επίσης δεύτερη ομιλία με Θέμα: Διαδικαστικά & Δασμολογικά θέματα για τις αγορές



Κίνας – Ρωσίας – Αμερικής. Ο Κος Μπρούσαλης Δημοσθένης, Σύμβουλος branding & επικοινωνίας,



Γενικός Διευθυντής Dasc Branding, Θέμα: Export Branding: Κατακτήστε τις διεθνείς αγορές με



“όπλο” την εικόνα. Ο Κος Σειραγάκης Γιώργος, Χημικός Msc, ειδίκευση στο ελαιόλαδο, Θέμα:



Ιδιαίτερες απαιτήσεις εργαστηριακών αναλύσεων ανά εξαγωγικό στόχο. Ο Κος Γκέκας Γιώργος,



Brand & Business Developer, Θέμα: Τα φυσικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου ως εργαλεία



branding. Ο Κος Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Χημικός, διευθυντής εργαστηρίου Olitecn, Θέμα:



Ποιότητα ελαιολάδου και παράγοντες που την επηρεάζουν. Ο Κος Κουβέλης Γιώργος, Γενικός



Διευθυντής του Greek Foodosophy, Θέμα: Παρουσίαση του Εμπορικού κέντρου Greek Foodosophy –



Ελληνική Τροφοσοφία, της επιχειρηματικής ευκαιρίας Ελλήνων παραγωγών για εξωστρέφεια. Η Κα



Μαρκάκη Αναστασία, Strategic export specialist, Θέμα: Εξαγωγές στην πράξη. Ο Κος Σαλιβαράς



Μανώλης, Διευθυντής Multichrom lab, ποιοτικός έλεγχος & συμβουλές για ελαιόλαδο, Θέμα: Η



ποιότητα ελαιολάδου κριτήριο για καλύτερες εξαγωγές. Ο Κος Κωτσιόπουλος Άγγελος, Γενικός



Διευθυντής, Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.), Θέμα: Μέθοδοι



χρηματοδότησης Εξαγωγέων, ασφάλιση πιστώσεων. Ο Κος Γιαννόπουλος Μάκης, Διευθυντής



παραγωγής Agrovim AE, Θέμα: Εξαγωγές ελαιολάδου, το μονοπάτι της ΑΓΡΟΒΙΜ. Ο Κος



Σωτηρόπουλος Δημήτρης, Τεχνολόγος Γεωπονίας-Γενικός Δ/ντης DS Consulting, Θέμα: Ελαιόλαδο



και ανθρακικό αποτύπωμα. Ο Κος Χατζηγιάννης Γιώργος, Σύμβουλος ελαιοκομικών εταιρειών,



Θέμα: Τυποποίηση, θεμέλιο για επιτυχημένες εξαγωγές. Η Κα Χριστοπούλου Έφη, Χημικός - διεθνείς



γευσιγνώστρια ελαιολάδου, αναγνωρισμένη εκπαιδεύτρια από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου,



Θέμα: Χαρακτηριστικά ελαιολάδου για καλύτερη εξαγωγική πορεία.  http://www.facebook.com/



EleotechniaExpo



Δείτε μερικές παρατηρήσεις συμμετεχόντων μετά το τέλος του συνεδρίου:



Θα σας συγχαρώ κι ηλεκτρονικά για την επιλογή των ομιλητών και τις 2 μέρες, που έδωσαν ένα πέραν



του αναμενόμενου (μιλώντας προσωπικά) αποτέλεσμα. Ευχαριστώ. Δημήτρης Παυλής



--------



Καλημέρα,



Ευχαριστούμε για το πλούσιο σε πληροφορίες και κατατοπιστικό συνέδριο. Ελπίζουμε να υπάρξει και



συνέχεια!!! Ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια. Σ. Ρόζου



---------



Αγαπητέ Κύριε Γιώργο Κουβέλη,



Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον ενημερωτικό διήμερο συνέδριο που μας δώσατε την δυνατότητα



να παρακολουθήσουμε : Εξαγωγές ελαιολάδου, προοπτικές και δυνατότητες. Σας ευχαριστώ εκ των



προτέρων για την συνεργασία.



Είμαι στην διάθεσή σας. Σας χαιρετώ. Πρόδρομος Σάλιαγκας



---------



Καταρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ για το πολύ ενδιαφέρον συνέδριο που διοργανώσατε στις 8-9



Ιουνίου, το οποίο είμαι βέβαιος ότι προβλημάτισε θετικά όλους τους παρευρισκομένους και παρείχε



πρακτικές συμβουλές και οδηγίες προς τους υποψήφιους ή ενεργούς εξαγωγείς τροφίμων για πολλά



από τα θέματα που τους απασχολούν.



Επιπρόσθετα, η προσπάθειά σας να εμφυσήσετε μια νέα νοοτροπία συνεργασίας και σωστής



προετοιμασίας για εξαγωγές στους παραγωγούς ελαιολάδου - δυνητικούς εξαγωγείς με βρίσκει



απόλυτα σύμφωνο και ευελπιστώ και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας, ο καθένας από την



θέση που υπηρετεί τον αγροδιατροφικό τομέα, προκειμένου να γίνει πράξη η βιώσιμη αγροτική



ανάπτυξη και η εξωστρέφεια.



Με εκτίμηση, Στέλιος Μαργαρίτης



----------



Καλησπέρα σας κ. Κουβέλη



Συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον και πετυχημένο συνέδριο το οποίο παρακολούθησα. Θα ήθελα



παρακαλώ πολύ όπως μου αποστείλετε ως συνημμένο ή κάποιο link για να κατεβάσω τις



παρουσιάσεις των ομιλητών από το συνέδριο. Κτενάς Ιωάννης



https://www.facebook.com/media/set/?



set=a.561453880559954.1073741832.159905790714767&type=1&l=427ca33d81



----------



Κύριε Κουβέλη καλησπέρα σας,



Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και από εδώ για τη σωστή οργάνωση και εποικοδομητική παρουσίαση



του συνεδρίου. Ειλικρινά πολλά ήταν γύρω από το αντικείμενό που σπούδαζα και σπουδάζω τώρα και



άλλα έμαθα που θα αποτελέσουν όπλα στην προσπάθεια που θα κάνω για τυποποίηση και εξαγωγές



από την Λακωνία. Ευχαριστήθηκα επίσης από τον κόσμο, τον απλό παραγωγό που ενημερώθηκε για



όλα τα τεκταινόμενα στο διεθνές εμπόριο και του δόθηκε η ευκαιρία να ξεφύγει από το τοπικιστικό



πνεύμα. Ευχαριστώ. Δημήτρης Πάσχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου