Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι, 7 Ιουνίου 2013
            Την ερχόμενη Κυριακή, 9-6-2013, σε όλη την Ελλάδα θα διεξαχθούν εκλογές με σκοπό την ανάδειξη των νέων Νομαρχιακών Οργάνων του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Με την διαδικασία αυτή, ολοκληρώνεται ένας κύκλος για την προοδευτική παράταξη.  Ολοκληρώνεται η «Ανασύσταση» του ΠΑΣΟΚ, μια διαδικασία που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και κορυφώθηκε με το Συνέδριο του Φεβρουαρίου. Μια διαδικασία που εξελίχθηκε μέσα σε κρίσιμες ώρες για την Χώρα και για την Παράταξη.  Μια διαδικασία που τόσο πανελλαδικά όσο και σε τοπικό επίπεδο δεν θα μπορούσε να μην έχει το στίγμα και τον παλμό της Νεολαίας. 

            Έχοντας πλήρη συναίσθηση των αντίξοων συνθηκών που καλείται η Νέα Γενιά να αντιμετωπίσει, καλούμε όλους τους νέους, όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, να συμμετέχουν μαζικά στις κάλπες της 9ης Ιουνίου. 
            Οφείλουμε να αγωνιστούμε για την απαγκίστρωση της κοινωνίας από λογικές και διεφθαρμένες πολιτικές που μας οδήγησαν στα μνημόνια.
            Οφείλουμε να αναδείξουμε έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό όπου δεν θα μπορεί να καλλιεργηθεί  ο δήθεν «αριστερός» ή ο δήθεν «πατριωτικός» λαϊκισμός.
            Οφείλουμε να αναδείξουμε πως η ανάκαμψη της χώρας και της οικονομίας είναι ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων των Ελλήνων - Μακριά από τις μέχρι σήμερα, μικροπολιτικές σκοπιμότητες αλλά με Εθνική ομοψυχία και σύμπλευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων, φορέων και συλλογικοτήτων. 
            Ο στόχος της επόμενης ημέρας θα είναι η δημιουργία ενός κοινωνικού Ρεύματος Υπεύθυνης Αμφισβήτησης και Ορθολογισμού  που θα διέπεται από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.       
              

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου