Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Η σκηνή της συνάντησης του Οδυσσέα με τον Άργο είναι σύμβολο τόσο για τους Ομηριστές όσο και για τους Κυνόφιλους.

Ομήρου Οδύσσεια, ραψωδία ρ΄ Επιμέλεια: Νίκος Καμπάνης - Μάκης Λιβαδάς ΚΥΝΟΔΥΣΣΕΙΑ

Προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, Ιδιώτες, που αγαπάνε τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά καθώς και Επιχειρήσεις με πολιτιστικές ανησυχίες.



Η ερευνητική ομάδα του αείμνηστου Νίκου Λιβαδά-Τουμασάτου με εμένα επικεφαλής, παρουσιάζει - μετά την επιτυχία προηγούμενων ραψωδιών (α΄, β΄, γ΄, δ΄, ο΄, σ΄) - την ραψωδία ρ΄, κείμενο, μετάφραση, σχόλια, παρατηρήσεις, αναλύσεις, ειδικά άρθρα, σε βιβλίο 160 σελίδων.
Στη ραψωδία αυτή ο Οδυσσέας επιστρέφει στο παλάτι μέσω της χοιρόμανδρας του Εύμαιου και της Καλλίροου Κρήνης. Στη βόρεια είσοδο του ανακτόρου συναντάει το πιστό σκυλί, τον ΆΡΓΟ ο οποίος είναι ο μόνος που τον αναγνωρίζει.

Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνεται το έργο του Γεράσιμου Λιβαδά-Τουμασάτου "ΚΥΝΟΔΥΣΣΕΙΑ", το οποίο εξετάζει την κοινή πορεία ανθρώπου και σκύλου στο διάβα των αιώνων, προχωρώντας σε ιστορικές, φιλοσοφικές, πολιτικές, οικονομικές, θρησκευτικές, κοινωνικές και λοιπές προεκτάσεις.
Συγχρόνως ο συγγραφέας προχωράει σε μοναδικές αποκαλύψεις, ερμηνείες και αποκρυπτογραφήσεις και μάλιστα για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο.
Εκτός αυτού στην έρευνα γύρω από την Ομηρική Ιθάκη του Νίκου Λιβαδά-Τουμασάτου, "ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, Η Αποκάλυψη της Ομηρικής Ιθάκης * ",
προσθέτει νέα αποκαλυπτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ανωτέρω θεωρία.
*... Συμπεριλαμβάνονται τέσσερα κρίσιμα και χρήσιμα από γεωγραφική άποψη κεφάλαια.

Η σκηνή της συνάντησης του Οδυσσέα με τον Άργο είναι σύμβολο τόσο για τους Ομηριστές όσο και για τους Κυνόφιλους.

Ζητάμε την έμπρακτη συμπαράστασή σας.
Η όποια οικονομική βοήθεια θα ανταποδοθεί και έτσι το έξοδο αυτό, θα το καλύψετε διαθέτοντας τα βιβλία που θα παραλάβετε, των οποίων το περιεχόμενο είναι καταπληκτικό και αναντίρρητα μοναδικό στο είδος του.
Επίσης με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι δίπλα στα στοιχεία των χορηγών, θα υπάρχει μικρή φωτογραφία του αγαπημένου τους σκύλου.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Υ.Γ. Μπορούμε να σας στείλουμε και μέρος των περιεχομένων του βιβλίου, αν εκδηλώσετε ενδιαφέρον απαντώντας σε αυτήν τη δημοσίευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου