Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

'PIZZA C CONO'' ΚΑΙ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!

ΚΑΙ  ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ   PATRINAKI

PATRINAKI

PATRINAKI PATRINAKI: ΠΑΤΡΑ : ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ....ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΣΕ ΑΓΓΛ...patrinaki.blogspot.com/2013/06/blog-p…
PATRINAKI PATRINAKI: ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ''PIZZA C CONO'' ΚΑΙ....ΟΧΙ...patrinaki.blogspot.com/2013/06/pizza-…
PATRINAKI PATRINAKI: ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ : ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΗΤΑΝ 30.000 !!!...patrinaki.blogspot.com/2013/06/300-30…
PATRINAKI PATRINAKI: ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ....ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ !!!

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ''PIZZA C CONO'' ΚΑΙ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!

Η J.G.BIK.SERVICES LTD συνδύασε τα δύο αγαπημένα εδέσματα των Ιταλών, την πίτσα και το παγωτό χωνάκι (κώνο) και δημιούργησε το consept Pizza C Cono & Frutty C Cono . Το δημιούργημά έχει σχήμα κώνου και γεύση πίτσας παρασκευασμένης από λεπτή ζύμη, σάλτσα τομάτας και τυρί μοτσαρέλα.
Χάρη στο νέο σχήμα η ζύμη παραμένει τραγανή, η επικάλυψη είναι λιγότερο υγρή, δεν στάζει και δεν λερώνει τα χέρια του καταναλωτή.Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ. Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ κάτι τόσο βολικό και νόστιμο. Μπορείς να το τρως ακόμα και εάν τρέχεις, δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρίας.
Η Pizza C Cono χρειάζεται μόνον τρία λεπτά


για να ετοιμαστεί, η τιμή της για την Ελλάδα προσδιορίστηκε στα 2,40 ευρώ και αποτελεί ανοικτή πρόκληση. Η λατρεμένη επιλογή όλων που δεν είναι άλλη από την πίτσα σε....χωνάκι, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην αγορά του street food και σας προκαλεί αλλά και σας προσκαλεί σε μια ευχάριστη αλλά και απίστευτα νόστιμη πίτσα σε....κώνο και οχι μόνο !!! Tο πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα λειτουργεί ήδη στην Πάτρα και τα προϊόντα που προσφέρει εκτός από την Pizza C Cono σε πολλές γεύσεις , είναι: Frutty C Cono, hotdogκαι hotdog C Cono, διάφορα είδη φρέσκων ζυμαρικών 
σωστά μαγειρεμένα με διάφορες σάλτσες της επιλογής σας, το περίφημο Naan sandwich, κρύο sandwichfrozen yogurt με διάφορα φρούτα και toppings, και φανταστικές σαλάτες.Αναμένεται δε να προστεθούν και άλλα προιόντα γαστριμαργικής απόλαυσης. Στο Pizza C cono & Frutty C Cono ετοιμάζουν τη ζύμη από το αλεύρι το νερό και τη μαγιά, περνάει στην πρέσα διαμόρφωσης του κώνου, γεμίζεται σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη και ψήνετε στο κυκλοθερμικό φούρνο που διαθέτει η εταιρεία. Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει κανένα υλικό σε κατεψυγμένη μορφήΗ πίτσα έχει όνομα και σχήμα, είναι σε κώνο και λέγεται Pizza C Cono! Στην καρδιά της Πάτρας (Βότση 24 & Ρ. Φερραίου), οι προτάσεις μεταξύ γλυκού και αλμυρού, αμέτρητες και όλοι θέλουν να γευτούν τη μοναδική πίτσα σε χωνάκι με φρέσκια ζύμη και υλικά, η οποία ψήνεται μπροστά τους, μέσα σε λίγα λεπτά.Pizza C Cono & Frutty C Cono, τώρα η πίτσα έχει το....χωνάκι της!!!
www.pizzaccono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου