Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η κοινωνία ζητάει λύσεις στα προβλήματά της από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013


To κρίσιμο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε χθες Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή . Το συνέδριο διεξάγεται σε συνθήκες πίεσης για τους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ. Πίεση όχι μόνο γιατί πρέπει σύντομα να ολοκληρώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μεγάλο ενιαίο Ριζοσπαστικό και Δημοκρατικό κόμμα , όσο κυρίως γιατί η κρισιμότητα των ημερών και οι ανάγκες της κοινωνίας απαιτούν λύσεις εδώ και τώρα.
Τα αλλεπάλληλα μέτρα που εξαγγέλλονται και εφαρμόζονται από την κυβέρνηση και την τρόικα , συνεχώς αυξάνουν τα βάσανα των λαϊκών στρωμάτων. Απολύσεις, νέες φορολογίες, περιορισμοί  των Δημοκρατικών δικαιωμάτων κλπ δεν έχουν τέλος, μέσα σε μια οικονομία που σύμφωνα με τις μαρτυρίες ακόμη και του ΔΝΤ, καταρρέει.
Όμως αφήνουν παγερά αδιάφορους αυτά  τα βάσανα των λαϊκών τάξεων τους ιθύνοντες και το μόνο που τους ενδιαφέρει πραγματικά είναι πως θα προστατέψουν τις πενήντα γνωστές οικογένειες του μεγάλου πλούτου από την τσιμπίδα  των μέτρων που παίρνουν συνεχώς.
Μόνο μια κυβέρνηση με πυρήνα τον ανανεωμένο ΣΥΡΙΖΑ και τους συμμάχους του μπορεί να σταματήσει  την επερχόμενη καταστροφή της χώρας.
Που θα ακυρώσει τα μνημόνια μέσα σε μια νύκτα.
Που θα διαγράψει το απεχθές χρέος, θα διαπραγματευθεί με ρήτρα ανάπτυξης το υπόλοιπο και θα ξαναζωντανέψει την οικονομία με κοινωνική δικαιοσύνη.
Που θα δώσει το παράδειγμα στους λαούς του Νότου για μια κοινωνική και πολιτική συμμαχία για αλλαγή της Ευρώπης από τον κατήφορο.Για μια Ευρώπη Δημοκρατική και κοινωνικά δίκαιη.
Για μια Ευρώπη των Λαών.
Είμαστε όλοι σίγουρη ότι μέσα από το συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πιο δυνατός και αποφασισμένος.
Ενιαίος- Δημοκρατικός-Ριζοσπαστικός.

Στέλιος Ματαράγκας- μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου