Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΗ Η ΙΘΑΚΗ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΙς   -Και γιατί πρέπει να έχει φάρο η Αστερίδα ρε φίλε? Άμα όμως η Αστερίδα είναι στο κανάλι το πράγμα παίζεται Έρισσο – Ιθάκη, φεύγει από αλλού, εκεί έχεις δίκιο. Και που να ποντάρεις τώρα? Θυμάσαι το Βέγγο στον ιππόδρομο που ποντάρισε στον Αστραχάν και φώναζε έλα Αστραχάν, πάτα Αστραχάν και μετά αφού δε κέρδισε λέει μουλάρι ο Αστραχάν? Εγώ σε συμβουλεύω να μη ρίξεις λεφτά σε αυτή τη βόλτα άστο για αργότερα. Χα χα χα χα. Φίλε πάω για ύπνο μπορεί να δω σε κάνα όνειρο την Αθηνά και μου πετάξει καμιά πληροφορία. Καλά να ΄μαστε και η Ιθάκη ας περιμένει. σε HOMER ITHACA -CAVES OF THE NYMPHS

ΠΟΡΟΣΝΙΟΥΣΣΣΣΣ!
Να πω   ευχαριστω καταρχήν και τον φίλο Σπύρο Ροκκο για ,,για  όλη την προσπάθεια που κάνει,, και είναι αξιοσέβαστη   με την ρισιανικη θεωρία!!,ειδικα  το 4ο μέρος  με την υποθεση Τροίας -Ιταλών και Αινεία,, θα έλεγα πολύ κατατοπιστική!και  συνεχίζω με τον Θιακοκεφαλλονητη Αρις
εφόσον ενημερώσω  για μια ακόμη πολύ ενημερωτική σελίδα στο φέις,,, την οποία έχω φυσικά και αριστερά πια  στην λίστα σελιδων  και απο την οποία θα αναδημοσιεύω με τον κερό  αρκετές πληροφορίες!
https://www.facebook.com/Odysseiaereyna?notif_t=fbpage_fan_invite

το φάρος το θέτω κλεμμένο από τον φίλο Σάκη,, ότι είναι το νησάκι σαν Φάρος που θα μας καθοδηγήσει στο που θα βρούμε την πατρίδα του μεγάλου ήρωα!
Εμείς τελικά το πάμε ανάποδα,,και λέμε ότι εφόσον βρούμε την πατρίδα του οδυσσέα,, θα μάθουμε και ποιος ήταν αυτός ο φάρος (Αστερίδα)
,Το που τελικά είναι η Ομηρική ιθάκη δεν μπορούμε κανένας μας να το αποδείξει θεωρητικά ,,παρά μόνο  επιστημονικά, και γι¨αυτό επαινώ τον Βασιλάκη,,διότι τουλάχιστν 3 χρόνια κάνει ότι μπορεί να βρεί αποδείξεις!.
χωρίς  τις βοήθειες  που θα έπρεπε να έχει!!  
ατομικά πιστεύω στην εδώ θεωρεία, για όσους λόγους αναφέρει ο Μεταξάς.Και για να πώ και την μαύρη μου αλήθειά ,,το βιβλίο του το 2000,, με παρότρυνε να αρχίσω να ψάχνομαι και εγώ, και εν συνεχεία όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες που αποκόμησα μέσα από τους πολύ χρήσιμους διαλόγους μας
Εξάλου ελευθερία έχουμε να λέμε τα πιστεύω μας,, και  δεν υποχρεόνουμε κανέναν να τα πιστεύει.

Τώρα  ακόμα όμως  και έχω ξεγελαστεί που είναι ανθρώπινο,, και η Ομηρική Ιθάκη βρίσκεται κάπου αλλού θα χαιρόμουν να βρισκόταν τα στοιχεία ,,όπου και αν ήταν αυτή! ΄καθε θεωρεία εχεί αρκετή λογική,, και σίγουρα μέχρι την ευρεση στοιχείων όλες έχουν πιθανότητες, και από όλες ανλτείσαμε ιδέες και γνώση.
χθες έβλεπά HISTORY  στο NOVA,, εξηγούσε  πως ξεκινησε το ανθρώπινο είδος,,με την πρωτη του τεράστια ανακάληψη  , την φωτιά  ,,μετα  συνοπτικά να καταγράψω τις επόμενες τεράστιες ανακαλύψεις του ..,Σταθμούς για την τωρινή μας  εξέλιξη! δευτερος τεράστιος Σταθμος  ,,,η  εξημέρωση του Σκύλου.!

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013


Πώς ο σκύλος έγινε πιστός φίλος πριν από 30.000 χρόνια

Πώς ο σκύλος έγινε πιστός φίλος πριν από 30.000 χρόνια
Ο σκύλος για περισσότερα από 30.000 χρόνια είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Κάτω από ποιες συνθήκες όμως αυτός ο λύκος έγινε… αρνάκι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου