Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Αλλαγή στρατηγικής της «Κεφαλονιάς»

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ   KEFALONIAPRESS

 Πέρασαν τρία χρόνια και μερικές ημέρες από τότε που η εφημερίδα «Κεφαλονιά» έσκασε μύτη στα περίπτερα για πρώτη φορά. Ήταν Δευτέρα 18 Οκτωβρίου του 2010. Θυμάμαι, τότε ορισμένοι, για να μην πω οι περισσότεροι, έδιναν στην εφημερίδα μερικές εβδομάδες ζωής…
Διαψεύσθηκαν οικτρά, αφού για τρία χρόνια η «Κεφαλονιά» κράτησε πολύ ψηλά τον πήχη της ενημέρωσης στο νησί μας. Έφερε σε πρώτη θέση το ρεπορτάζ και εφάρμοσε μερικές καινοτομίες, που μπορούσες να τις βρεις μόνο σε μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες. Οι καιροί αλλάζουν και μαζί με αυτούς αλλάζουν και οι στρατηγικές. Το φύλλο της Τρίτης 29 Οκτωβρίου 2013 ήταν το τελευταίο έτσι όπως ξέρετε την εφημερίδα.
Η απόφαση πάρθηκε και η «Κ» βάζει προσωρινούς τίτλους τέλους σε αυτό που είχε ξεκινήσει πριν από τρία χρόνια. Πλέον, η έκδοση θα περιοριστεί μόνο στο φύλλο της Δευτέρας, σε ένδειξη σεβασμού στους πολλούς και απαιτητικούς αναγνώστες μας.

Προσοχή, οι ειδήσεις, το ρεπορτάζ και τα σχόλια δεν σταματούν, αφού μέσα από την ηλεκτρονική της έκδοση (www.efimeridakefalonia.gr) είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις.
Η νέα επαγγελματική δραστηριότητα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας δεν αφήνει χρονικό περιθώριο και για την έντυπη έκδοση, η οποία θα κυκλοφορεί προσωρινά κάθε Δευτέρα, αφού η δεοντολογία αυτό επιβάλλει.
Η προσωρινή αυτή αναστολή της καθημερινής λειτουργίας της εφημερίδας έρχεται να καταδείξει τα εντονότατα προβλήματα στον κλάδο του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία μάχονται καθημερινά για την επιβίωσή τους.
Ελπίζουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να είμαστε και πάλι κοντά σας έντυπα σε καθημερινή βάση. Μέχρι τότε η μάχη με την ενημέρωση θα δίνεται μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα.

Ο εκδότης-διευθυντής
Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου