Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΑΟ-ΟΦΗ 1-0 ,, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ,ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

2-0 ΣΤΟ 97"

gofirstrowus.eu
FirstRow Watch Live Football online with P2P4U.P2P4U brings you many 

Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται προς το τέλος και έτσι έχει αρχίσει σταδιακά να διαμορφώνεται ο χάρτης του Champions League για την επόμενη χρονιά. Την ίδια στιγμή ξεκινούν τα πλέι οφ της Super League, με το έπαθλο να είναι μία θέση στον τρίτο προκριματικό της εν λόγω διοργάνωσης.
Ωστόσο, τα δεδομένα δεν είναι για όλους ίδια. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα μοιάζει απίθανο να μην είναι στους ισχυρούς, ενώ οι Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος θα είναι δεδομένα στους ανίσχυρους. Αυτός που πρέπει να περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων είναι o Παναθηναϊκός.
Του λόγου το αληθές αν τα πρωταθλήματα τελείωναν τώρα, τότε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα ήταν στους ισχυρούς. Ωστόσο, η κατάσταση μοιάζει ιδανική για τους "πράσινους". Ο δικέφαλος έχει37.720 βαθμούς και βρίσκεται στην 61η θέση της UEFA, ενώ ο 76ος Παναθηναϊκός έχει 30.220. Βλέποντας κανείς τις υπόλοιπες εννιά υποψήφιες ομάδες για τον τρίτο προκριματικό διαπιστώνει ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν άνετα στους ισχυρούς με τους βαθμούς που έχει, ενώ ο Παναθηναϊκός οριακά, αφού θα ήταν πέμπτος.
Υποψήφιες ομάδες*
Γαλατάσαράι 55.340 (Μπεσίκτας 32.184)
Λιλ 45.300
ΑΠΟΕΛ 37.650 (ΑΕΛ Λεμεσού 7.660)
Ντνίπρο 32.193 (Σαχτάρ 78.193)
-------------------------------------------
Λοκομοτίβ Μόσχας 20.899 (Ζενίτ 73.899)
Φέγενοορντ 13.260
Ζούλτε Βάρεχεμ 12.260 (Μπριζ 32.260, Σταντάρ Λιέγης, 38.260, Άντερλεχτ 50.260)
Γκρασχόπερ 9.693 (75.645 Βασιλεία)
Μίντιλαντ 6.760
*(το κείμενο γράφτηκε πριν τη νίκη της Ντνίπρο στο εξ αναβολής παιχνίδι που είχε την Τρίτη)
Προϋποθέσεις
Επομένως, αυτή η κατάταξη είναι πολύ ρευστή, αφού σε αρκετά πρωταθλήματα τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν με πρώτο το βελγικό. Εκεί τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρώτη και τη δεύτερη θέση με τον Παναθηναϊκό να θέλει να πάρει τη δεύτερη θέση μόνο η Ζούλτε Βάρεχεμ, αφού όλες οι άλλες ομάδες έχουν περισσότερους βαθμούς (Σταντάρ Λιέγης, Άντερλεχτ, Μπριζ).
Εκτός αυτού, θέλει να μην υπάρχουν αλλαγές ούτε σε Ρωσία και Ελβετία. Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει λιγότερους βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν ισχύει και για τη Ζενίτ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του ρωσικού πρωταθλήματος με μόλις έναν βαθμό περισσότερο. Στην Ελβετία η Βασιλεία έχει περισσότερους βαθμούς από τις δύο ελληνικές ομάδες και αν χάσει το πρωτάθλημα από τη Γκρασχόπερ, τότε επίσης θα έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός.
Αν συμβεί κάτι από τα τρία, δηλαδή να μην παίξει στα προκριματικά η Ζούλτε ή να παίξει κάποια εκ των Ζενίτ και Βασιλείας, τότε υπάρχει μόνο μία περίπτωση να βρίσκεται στους ισχυρούς ο Παναθηναϊκός. Να έχει χάσει το πρωτάθλημα η ΑΕΛ Λεμεσού από το ΑΠΟΕΛ.
Τέλος, τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο απλά. Ο Δικέφαλος έχει από πάνω του μόνο δύο ομάδες τώρα, τις Γαλατάσαράι και Λιλ. Για να πέσει στους ανίσχυρους θα πρέπει να παίξουν στον τρίτο προκριματικό των πλέι οφ οι πέντε από τις εξής έξι: Γαλατάσαράι, Λιλ, Ζενίτ, Βασιλεία, Σαχτάρ και Άντερλεχτ ή Σταντάρ Λιέγης.
9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου