Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Κάτι μαγειρεύουν οι Γαλλόφωνοι



                   
                    Η ένωση φέρνει αποτέλεσμα

Επιτυχείς ήταν η συνάντηση  το  βράδυ 31 Μαΐου με τους φίλους  Γαλλόφωνους σε κεντρικό σημείο  του Αργοστολίου . Κατόπιν κάλεσμα από την επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας , Εμμανουέλλα Σιναγκρα . 

Η  ανταπόκριση ήταν σημαντική  από τους  φίλους Γάλλους  και Βέλγους που έχουν επιλέξει το νησί μας για μόνιμη κατοικία η για τις διακοπές τους , πρόθυμοι  να αγωνιστούν  μαζί μας για την ανάδειξη και την προώθηση της Κεφαλονιάς  σαν τουριστικός προορισμός .

Μια παρέα που σαν στόχο έχει να παίξει το ρόλο του πρεσβευτή  μεταφέροντας στη χώρα τους ο κάθε ένας με τον τρόπο την ανάδειξη του Νησιού μας , που χρόνια ο κ. Γιώργος Μεταξάς επ/πρόεδρος του ΣΕΔ&Δ προσπαθούσε μέσον του γενικού τουριστικού γραφείουOpera tour στο Παρίσι, ζητώντας  από τις αεροπορικές εταιρίες ένα άνοιγμα και προς στην Κεφαλονιά, η απάντηση είναι γνωστή, ‘’το νησί μας δεν είναι γνωστό ‘’
  Εμείς σε συνεργασία με την κυρία Εμμανουέλλα Σιναγκρα και με όλους τους φίλους λάτρες της Κεφαλονιάς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να γνωριστεί το νησί μας σε αυτούς που δεν είχαν την τύχη να δουν από κοντά τις φυσικές ομορφιές και τις απέραντες παράλιες του τόπου μας.
  Georges Metaxas   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου