Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ,,,ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ





















ΠΑΤΗΣΤΕ  ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

(Αλειώς τον αφησα , και αλειώς τον βρήκα  ,, μας δήλωσε)
ΚΑΙ  ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ  ΣΕ ΚΑΛΟ  ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ ΦΙΛΟ ΜΟΥ,,ΠΕΡΙ  ΤΗς ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ
ΑΛΑΓΗΣ  ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!
(Ειδικά μετά το 1953 το έδαφος ανέβηκε κατά 60 εκατοστά,, και στο στενό είχαμε πτωσεις
τεραστιων βραχων)
σχολιο
  • να προσθεσω κι εγω στα σχολια του POROSNEWS τις μαρτυριες ντοπιων ΓΕΡΟΝΤΩΝ οτι το 1953 στο χωριο Αγ.Ειρηνη που ειναι πανω στο ρυακι στην προεκταση του ποταμου οταν εχτιζαν τα ΝΕΑ σπιτια τους (ειχαν γκρεμιστει τα παλια στο παλιο χωριο που ηταν σε ψηλοτερο σημειο απο το τωρινο) εβρισκαν ΑΜΜΟ θαλασσης σε μεγαλες ποσοτητες κατω απο το χωμα !!!!!

10 σχόλια:

  1. Έ το καλοκαίρι με τσου «κωλόκαιρους» έκανε και καμιά βόρτα προς τα κει κάτου να γλέπει τσου υπηκόους του!
    Μη το παρακάνουμε κιόλας…
    Χα χα χα χα
    Τα βρήκε αλλιώτικα αλλά και ο ναύκληρος το διπλάρωσε το πλοίο!
    Προσαρμόστηκε τσι αλλαγές και αυτός.
    Να δεις που ψάχνει τον Αβραάμ μου φαίνεται!

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΗΣΠΕΡΑ!!, ΒΑΛΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ (ΤΟ ΦΕΡΕ ΜΕ ΣΤΙΚΑΚΙ) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΙΟς Ο ΦΙΛΟς
    ΜΑς Ο ΑΡΗς,, ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ (Γιατι τωρα που ειναι εδεπά δεν μπαινει ιντερνετ),, ότι στο επόμενο εργο μου,, θα τον πάω και στο τωρινο θιάκι) Τωρα πιστευω αναρτήσεις του κωλόκαιρου,, έχουν πολύ περισσότερη ακροαματικότης βεβαια,, ποιος να κάτσει να ασχοληθει με τον Οδυσσέα και την πηνελόπη,, οόπτε και
    το γκάλοπ δεξια,, είναι στα προβλεπόμενα νουμερα συμμετοχης,, δηλαδή ουδεις ενδιαφέρετε! Την Ασσο μάλλον εσυ και ο Σπύρος την έχετε ψηφίσει,, και τσου Πρόννους εγώ και δυο-τρεις κολλητοι μου χααχα! Αστε φίλε Αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε πιστεύω ορέ να με κάμει ρεντίκολο με ημίψηλο και βελάδα, ή γυμνιστή με ασπίδα? Χα χα χα.
    Τώρα εγώ μονάχα το όχι έχω ψηφίσει τίποτις άλλο.
    Τώρα για τσι προτιμήσεις έχει ο κωλόκαιρος γυρίσματα που έλεε κι ο νόνος μας.
    Χουά χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόνε ο Αβραάμ κατά που φαίνεται θα μας πνίξει όλους εδώ κάτου.
    Η μόνη λύση είναι να υποχρεωθεί να μένει λίγο πιο χαμηλά από το σπήλαιο τση Δράκαινας για να φοβάται μη πνιγεί και ευκείνος.
    Χα χα χα χα.
    Ωραίο το λιμάνι που έφκιασε έτσι που μου έρκετε να αγοράσω κάνα οικόπεδο έδεκει να μπλατσουράω τσι ποδάρες μου ολημερίς!
    Αλλά μια και παρακολουθώ έδεπα τη συζήτηση (και βαρέθηκα) για τα "προαπαιτούμενα" του μνημονίου, για να δημιουργηθεί ένας τέτοιος χώρος χρειάζονται και "προαπαιτούμενες" γεωλογικές κινήσεις τση φύσης καθότι όλα τα τέλματα χρειάζουνται "προαπαιτούμενα" φίλε Αβραάμ!
    Τι νόμισες, άντε έτσι κάνουμε τα βουνά θάλασσες και τσι θάλασσες βουνά?
    Άμα το λοιπόνε κατά τη προϊστορία το φαράγγι του Πόρου άνοιξε για να περάσουνε τα από πίσω του νερά, μετά γιόμισε με θάλασσα αφού η θάλασσα ανεβαίνει κάπου 1 μέτρο τα χίλια χρόνια, μετά πρέπει να γιόμισε με φερτά υλικά από το ποτάμι και έφυε η θάλασσα, θα έπρεπε να έχει φτιαχτεί μετά τον Όμηρο μια μικρή πεδιάδα εκεί από τα Τζαννάτα και κάτου.
    Πούντηνε??
    Έτσι νομίζεις ότι θα περάσει το νομοσχέδιό σου από τη Βουλή των Ομηριστών? Χα χα χα.
    Άσε που αρχίζεις να μπερδεύεις και τον κοσμάκη.
    Μου λέει ένας, ορέ πατριώτη μπάς και εκειά τα φιδάκια τση Παναγίας είναι χέλια από τη λιμνοθάλασσα του Αβραάμ και μας κοροϊδεύουνε ότι είναι φίγια?
    Και τι να του πω εγώ ?
    Με έμπλεξες άσκημα!
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΡΗ,, ! Ο ΑΒΡΑΑΜ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΡΟ,, ΕΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ,, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΣΚΕΨΕΙς ΤΟΥ ,ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗς ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ,, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΩ ΜΕ ΕΠΝΕΥΣΗ ΜΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΜΟΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΥΡΟΠΙΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ,, ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΩ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ!! , ΠΑΝΤΩς ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΑ ΘΑ ΝΑΙ ΝΑ ΜΑς ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟΝ ΑΙΝΟ ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΠΑΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΙΚΑΡΙΑ,, (ΠΡΩΤΣΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ) ΠΑΛΑΒΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΣΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΕΙ ΔΡΩΜΕΝΑ,, ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΔΗ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΟ "ΦΙΣΚΑΡΔΟ¨ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΡΟΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΣΩΣΤΟ" ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.,, ΤΩΡΑ ΜΑς ΕΟΥΝ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ,,,ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΠΩς ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ,, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΑΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΠΑ ΝΑΙ,,! ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ,, ΜΑς ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΠΑΝΩΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ,, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ,,, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. Τώρα από τη Βουλή των Ομηριστών ,, πρέπει να την οργανώσουμε ,, και να αρχισουμε εμεις οι λιγοστοι ! (καμοια 40 στους 1000 που με διαβάζουν καθημερινα ποσ. 4% δηλαδη σε ανδιαφερον στο θέμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου Γιώργο αφού τα καταφέρνεις μέσα στη φούρια της δουλειάς να κρατάς και το blog έχεις αντοχές που εγώ δε θα είχα!
    Ο Αβραάμ πολύ γρήγορα φεύγει γαμότο, τι να γίνει όμως καλοτάξιδος.
    Ο Ρισσιάνος δεν είναι εύκολος αντίπαλος, παίζει και καλό σκάκι, ή ακριβέστερα έπαιζε. Και για το Φισκάρδο έχει απόψεις και ευρήματα που τουλάχιστον προβληματίζουν.
    Τώρα για την κατάσταση στην Ελλάδα μη πιστεύεις ό,τι ακούς και βλέπεις, παίζει χοντρό παιχνίδι γύρω – γύρω.
    Εκειό που θα σε συμβούλευα έιναι άμα πληρώνει κανείς σε δολάριο κράτα το. Το Germanxit το έχεις ακουστά??

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ανεβάζω όσα προλαβαίνω http://porosnews.blogspot.gr/2015/07/15.html
    και σχολιασμοι σε φεις πέρι ποσειδωνα



    Konstantina Mpouzeyia Δεν θέλω να το σχολιάσω αλά κάποτε μιλάμε πριν 2000 και δεν ειναι ντροπή μετα από σεισμούς από πειρατές και από κατακτητές και το αλο ο ναός το Άι Γιώργης έγινε πόλοι πιο μετα στα 1500 και μετα ντροπή λοιπόν ειναι στον δεβοσετο το μηχανικό τον Εγγλέζος που βρήκε το θησαυρό φυλάκιο του ναού και το λεηλάτησε και τα μισά έινε στην Ελβετία και αλά στην Αγγλία γιατι τότε ειταν ερηπια άρα Μην προσπαθούμε να τα ρίξουμε στο χριστιανισμό μέχρι και στο κάστρο της κυληνη έχουν φτάσει η πέτρες μην γράφουμε ότι θελουμε λοιπόν ....ευχάριστο

    Konstantina Mpouzeyia Και απορώ ποιος έγραψε περί ντροπής έστω και έτσι να έινε Η πέτρες τουλάχιστον έινε εδώ στην Ελλάδα τους κλέφτες να προσβάλετε που κλέψανε την πατρίδα μας και όχι τους προγόνους μας γιατι η μια θρησκεία απορφησε την αλί και ο ένας πολιτισμός τον άλλον !!!!
    Χθες στις 1:58 π.μ. · Μου αρέσει! · 1

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ,, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!


    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ,,ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ,, ΤΟ ΕΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ,, ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩς ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕς ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕς ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΛΙΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟΔΕΚΤΟ,, ΤΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ή προστατευσαν ειναι μεγαλο θεμα
    20 ώρες · Μου αρέσει!

    Konstantina Mpouzeyia Όχι γιατί σε λίγο θα μας πουν ότι και εμείς που είμαστε ορθόδοξοι δεν είμαστε Έλληνες γιατί τώρα έχει ξεκινήσει κενούργια μόδα με τους δοδεκαθειστες γιατί κάποτε ένας πανί βλακιας δοδεκαθειστης μου είπε οι φυλή μας οι Ευρωπαίοι προστατεψαν τον αρχεο ελληνικό πλούτο και άλλα τέτοια κουφά για αυτό καλό είναι να βάζουν το όνομα τους για τι έχουμε και εδώ στην κεφαλονια τέτοια παλαβά φαινόμενα να μην τα πο κάπως αλλιώς.


    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ παντως στο οτι ,,εκει που εχουμε εκλησάκια, και μοναστήρια συμφωνεις ότι μερικές φορες πιθανον να κρυβουν στην τοποθεσια κάποιον παλιοτερο ναο!!

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ τον ενημερωσα παντος για το σχολιασμο σου,, οποτε αν το δει ας σου απαντησε ο ιδιος


    Γιάννης Κων. Κρούσος Η αλήθεια δεν βλάπτει ούτε τον χριστιανισμό ούτε τον ελληνισμό. Βρέθηκε στα ερείπια του ναού ασβεστοκάμινο, όπου προφανώς, έλιωναν ότι μπορούσε να γίνει ασβέστης. Παραδοσιακά, οι ναοί φτιάχνονταν πάνω σε προηγούμενους και δεν έχει να κάμει με τη μετάβαση από την αρχαία θρησκεία προς την καινούργια. Για οποιοδήποτε λόγο, οι παλιοί τόποι ναών θεωρούνταν και θεωρούνται ιεροί. Αυτό με την "ντροπή" , σημαίνει ότι προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε το χθες, με τις αντιλήψεις του σήμερα. Κι επιπλέον, αγνοεί ότι η Εκκλησία του Χριστού είναι συνέχεια της Εκκλησίας του δήμου. (Αλλιώς, δεν θα ονομαζόταν "εκκλησία").
    Φωτογραφία του Γιάννης Κων. Κρούσος.

    Konstantina Mpouzeyia Ναι σωστά τα λέτε η αλήθεια δεν βλάπτει αλλά το καμηνι λιτουργουσε μέχρι το 53 και γνωρίζουμε και πιάνου ειταν το καμηνι τότε που ο ναός ειταν χωμένος 2.5 μέτρα περίπου από το ειπαρχον έδαφος εγώ το θημαμε το καμηνι παλιά ψύλλο γιρο στο 1.50 μέτρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και ο σχολιασμος , του "νεου" φιλου Ομηριστη
    στο θεμα
    τι να της πεις...αρκει να της δειξω με φωτος ποσες εκκλησιες ειναι πανω σε αρχαια ΜΟΝΟ στην Κεφαλονια φτανει..εγω σεβομαι τα πιστευω του καθενος και δικαιωμα του ειναι να πιστευει σε οποιον θεο-θρησκεια θελει..το θεμα ειναι να μην αλλοιωνουν την ιστορια γιατι η ιστορια ειναι ΜΙΑ κι οχι κατα ποσο συμφερει τον καθενα μας..η "αφομιωση" που αναφερει η κυρια αυτη προφανως ειναι ενα σχολιο που ΔΕΝ βασιζεται σε ιστορικα στοιχεια διοτι για να μπορει να λεει σημερα με την ανεση της οτι εγινε "αφομιωση" προηγηθηκαν ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ και ΣΦΑΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ..ΕΛΛΗΝΩΝ..αυτων που οταν τους εχουμε αναγκη (για τουρισμο κλπ$$$) λεμε με "χαρα" στους ξενους "yes i am Greek..you know..Alexander..Aristoteles..Platon.."..κι οταν ΔΕΝ τους εχουμε αναγκη τους αποκαλουμε "ειδωλολατρες..χαζους...κλπ.."..λοιπον το συμπερασμα ειναι οτι ακομα ενας ΝΕΟ-Ελληνας αποκαλει "αφομιωση θρησκειας" τις σφαγες 15.000 γυναικοπαιδων και ανδρων το 392μχ στον Ιπποδρομο της Θεσσαλονικης απο τους Χριστιανους του Βυζαντιου διοτι αρνηθηκαν να αλλαξουν θρησκεια..τους αμετρητους αφορισμους της Ελληνικης θρησκειας,πολιτισμου και Ελληνων απο τη Χριστιανικη εκκλησια (ολες οι αποφασεις υπαρχουν ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ σε βιβλια της εκκλησιας δεν ειναι ιστοριες φαντασιας) οπου τους εκοβαν τη γλωσσα,τα δακτυλα,τα νυχια η τους επαιρναν τα παιδια και την περιουσια αν δεν αλλαζαν θρησκεια..αυτη ηταν η Χριστιανικη "αγαπη" κι ετσι εγινε η "αφομιωση"..υπαρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ τετοια ΓΕΓΟΝΟΤΑ καταγεραμμενα και ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΑ..βεβαια οταν πηγες μας ΔΕΝ ειναι η ιστορια αλλα το πως φανταζομαστε τα πραγματα φυσιολογικα ειναι να μιλαμε για "αφομιωση"..ετσι "αφομιωθηκαν" και οι ναοι της Κεφαλονιας..ο ναος του Διονυσου εγινε του Αγ.Γερασιμου..ο ναος στα Δειλινατα του Δια γκρεμιστηκε και χτιστηκε Χριστιανικος..τα σπηλαιο κατω απο τη γεφυρα εξω απο το Αργοστολι εγινε εκκλησια ..οι ναοι στην Αρχαια Σαμη στους Αγ.Φανεντες εγιναν εκκλησια..και σε αλλα ΧΙΛΙΑΔΕΣ σημεια σε ολη την Ελλαδα "επεσαν" οι ναοι..ΚΡΙΜΑ ομως που η ΙΣΤΟΡΙΑ εχει καταγραφει και αναφερει ΠΟΙΟΙ τους εκαναν να "πεσουν"..ειναι οι ιδιοι οι οποιοι ενω απο τη μια λενε "αγαπατε αλληλους" και επισης λενε οτι ασφαλως και ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει σε οποια θρησκεια θελει (Ισλαμ κλπ) ΕΚΤΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ..ειναι αποριας αξιον με ποιο κριτηριο σε κρατος που "επιτρεπει" την ανεξηθρησκεια απο την αλλη απαγορευει την ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ..ακομα κι οι Αιγυπτιοι που ειναι Μουσουλμανοι τιμουν την ιστορια τους..ΜΟΝΟ ΕΔΩ γινονται αυτα..στην Ευρωπαικη Ζιμπαμπουε..ειναι οι ιδιοι οι οποιοι ενω ξεσηκωθηκε το γενος το 1821 στις 21 Μαρτιου και πιο πριν αυτοι φωναζαν οτι ο Πασσας ειναι καλος κ φιλος του Θεου και αφοριζαν την επανασταση..κατεδωσαν την οικογενεια του Κολοκοτρωνη και τον αρματωλο Κατσαντωνη και τοσους αλλους πατριωτες για να μη χασουν τα προνομια τους και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιουσια που απεκτησαν (1/3 των Ελληνικων εδαφων σημερα) επι Τουρκοκρατιας..αντι να εκτελεστουν βγηκαν κι απο πανω και σημερα μας "διδασκουν" οτι ευλογησαν την Επανασταση...ε οχι δα...Ημαρτον...ειναι αυτοι που ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 500.000 Ελληνες στην Ελληνικη πολη ΣΚυθοπολη (σημερινο Ισραηλ) διοτι απλα ..δεν αλλαζαν θρησκεια....τι να πεις ομως..μπορεις να γραφεις ιστορικα ντοκουμεντα μια βδομαδα...λοιπον σεβαστα τα πιστευω του καθενος οχι ομως να πειραζουν την ιστορια..τοτε θα βρισκουν απεναντι τους τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ..το ΚΛΑΜΑ χιλιαδων προγονων μας απο τις ΣΦΑΓΕΣ τους ΗΧΕΙ ΑΚΟΜΑ μεσα μας και εμεις αρνουμαστε να το "αφομιωσουμε" και να διαγραψουμε την ιστορια..

    καλα κι εμενα η Γιαγι.α μου ηταν κορη ΜΕΓΑΛΟΥ παπα της Κεφαλονιας κι ηταν φανατικη με την εκκλησια κ διαβαζε καθε μερα τη Βιβλο κι ηταν ΑΓΙΑ γυναικα κ βοηθουσε κοσμο...ξαναλεω οτι σεβομαι την προσωπικη επιθυμια του καθενος να πιστευει σε οτι θελει αν αυτο τον κανει να νιωθει πιο ομορφα η τον κανει καλυτερο ανθρωπο αλλα απαιτω το ιδιο και για μενα που ειμαι Αθεος και απαιτω να μην ααλλιωνουν την Ελληνικη ιστορια κ τα γεγονοτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή