Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ

Με 44 παρόντες (από τους 150) η ΝΣ του ΠΑΣΟΚ υποδέχτηκε την υποψηφιότητα του Ηλία Μπεριάτου ,

ενώ  ο βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος ανέλαβε να ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη πριν προλάβει να εκφράσει κανείς κάποια άλλη γνώμη και κυρίως ο ίδιος ο Ηλίας Μπεριάτος.
 
Η σύσκεψη ξεκίνησε με 44 άτομα και πολύ σύντομα απόμειναν μόλις δέκα. Αυτή είναι η εικόνα που εμφάνισε η Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην σημερινή της συνεδρίαση.
 
Παρόντες : ο βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος, ο πρ. υπουργός Αλέκος Καλαφάτης, ο Νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος, ο προεδρος του ΝΣ Νικόλας Βαλλιανάτος , η δήμαρχος Παλικής Νόπη Αλεξανδροπούλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς Μάρκος Κοτσιλίνης , ο Διονύσης Ανδρεάτος , ο Αντώνης Λουβερδής και άλλοι. 
 
Οι απουσίες όμως πολύ πιο κραυγαλέες από ότι οι παρουσίες: απόντες ο δήμαρχος Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός  καθώς και η πλειοψηφία των μελών τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, όσο και του Νομαρχιακού.
 
Τις εργασίες της σύσκεψης άνοιξε ο ....

βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος ο οποίος και παρέδωσε τα κλειδιά της αντιπεριφερειαρχίας στον Διονύση Γεωργάτο, αφού στην αρχή της ομιλίας του χαιρετώντας τον Ηλία Μπεριάτο είπε : στην σύσκεψη παραβρίσκεται και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Διονύσης Γεωργάτος, και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νικόλας Βαλλιανάτος και Μίνα Γαβριελάτου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου