Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΡΟΝΝΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΛΑ!

Σήμερα  καθορίστηκε κάπως  το έως τώρα πρόγραμμα και  οι Δραστηριότητες εκτός  τα  αναφερόμενα έως  τώρα  ,μετά την παρέλαση και το κυνήγι του θησαυρού, είναι  παιχνίδια όπως  τσουβαλοδρομίες, κουταλοδρομίες,, Αυτοσχέδιο Λούνα παρκ , και  άλλα!
Συζητήθηκαν  η αξία  των βραβείων για τα  γκρουπ,  100 € , κρυμμένου  θησαυρού, και λοιπά!!



Ίσως  βάλαμε  τον πήχη  λίγο  ψηλά  φέτος, αλλά  υπάρχει  η διάθεση και  αρκετή συμμετοχή  έως τώρα (τουλάχιστον 10 Γκρουπ, και κάποια άρματα), και με την καλή διάθεση όλων θα τα  καταφέρουμε!!!
Σε  περίπτωση κακοκαιρίας το καρναβάλι θα μεταφερθεί για τι Σάββατο 5  Μαρτίου
Στην  σημερινή  συζήτηση  κατεγράφησαν παιδιά  του Δημοτικού τα οποία θα φτιάξουν 2 πιθανόν Γκρουπ, Ενώ ένα γκρουπ θα είναι τα νηπιαγωγεία Πόρου-Σκάλας!!! 
Οι  παρευρισκόμενοι σύλλογοι, και δημότες , είδαν με καλή διάθεση την προσπάθεια και σχεδόν όλοι θα συμμετέχουν!
Αναφέρω τους εκπροσώπευση από Αγροτικό, Τζαννάτων,Αγιάς Ειρήνης, Πρόνησο, Παλιόκαστρο, Πηνελόπη, BRITISH CARNAVAL TEAM ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ, και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε συζήτηση μεΓυμνάσιο,Λύκειο,  και  αναμένουμε απαντήσεις και από άλλους που έχουμε ενημερώσει..


Είπαμε  πολλά , και θα κάνουμε ακόμη  περισσότερα, Σας περιμένουμε Όλους στο πρώτο καρναβάλι των Πρόννων, και ελπίζουμε αυτή να είναι η αφετηρία καθιέρωσης  για να το επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο,,,..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου