Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΡΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ kefaloniaphotonews.gr!!!

ΜΙΑΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ  ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΤΟΥ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ « Η ΚΡΑΝΗ » ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ύστερα από αίτημα πάρα πολλών καταστημάτων της πόλης μας, συμφωνούμε με το να αρχίσουν να γίνονται προσφορές-εκπτώσεις από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 καθόσον υπάρχει μεγάλη οικονομική ύφεση στους τζίρους των καταστημάτων και αδυναμία εκπληρώσεως των υποχρεώσεων τους . Παρακαλούμε για άλλη μια φορά το αγοραστικό κοινό να προτιμήσει τα καταστήματα της πόλης μας γιατί αφενός μεν αγοράζει ποιοτικά προϊόντα αφετέρου δε μόνο έτσι μένουν τα χρήματα στον τοπικό οικονομικό κύκλο και προστατεύεται η τοπική οικονομία .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος                ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ Μαρία

__________________________________________________________________
«Η ΣΠΙΘΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Αγαπητοί Φίλοι
Σας καλούμε όλες και όλους, γονείς, παιδιά, εγγόνια, και όλη την Κοινωνία που συνθλίβεται και ταπεινώνεται καθημερινά για να φουντώσουμε την «ΣΠΙΘΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ» για Ελευθερία-Δημοκρατία - Εθνική Ανεξαρτησία.
Αγαπητοί Φίλοι,
η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή και εθνική προδοσία, το σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο και η Βουλή μας χώρα υποδοχής των τοκογλύφων του ΔΝΤ και υλοποίησης των εντολών τους.
Οι τοπικές μας Κοινωνίες πορεύονται χωρίς Ελευθερία, χωρίς Δημοκρατία, χωρίς Κοινωνική Συνοχή, παραβιάζοντας καθημερινά ανθρώπινα δικαιώματα (ύφεση, ανεργία, φτώχια, μείωση μισθών και συντάξεων, εκατοντάδες λουκέτα, κόλαση για το μέλλον των παιδιών μας, παράδοση της χώρας στους δανειστές μας).

Επιβάλλεται λοιπόν να απαντήσουμε ως κοινωνία και να πράξουμε Δημοκρατία και Κοινωνική Αλληλεγγύη, τώρα με τη «Σπίθα» του κάθε ενός από εμάς, με την «Σπίθα» όλων των πολιτών.

Αγαπητοί φίλοι φτάνει πια!

Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο μέτωπο, μια μεγάλη συνάντηση που στη θέση του «Δεξιού» και «Αριστερού» να μπει «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».
Μια μεγάλη ενότητα και συμμετοχή πολιτών που θα απελευθερώσει την πατρίδα, που θα επαναφέρει την Δημοκρατία – Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια στη ζωή των πολιτών, που θα επιβάλει την κάθαρση με πολιτικές ευθύνες και επιβολή τιμωρίας και θα επιστρέψει το μέλλον στα παιδιά μας.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ «Η ΣΠΙΘΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»
ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/01/2011 & ΩΡΑ 17:00
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
«Η ΣΠΙΘΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»


ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ


__________________________________________________________________
Το ΕΒΕΚΙ ενημερώνει...

Το Ε.Β.Ε.Κ.Ι συντάσσεται με τις εκφρασθείσες απόψεις του ΕΟΑΕΝ για τον νέο Αναπτυξιακό, όπως αυτές διατυπώθηκαν δια του Προέδρου του, στις 20/12/10, με επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό και στα πλαίσια της σχετικής διαβούλευσης.
Εν μέσω άλλων, στο προαναφερόμενο κείμενο, αναφέρεται:
1. Ο αποκλεισμός από τις διατάξεις του νόμου της ίδρυσης, επέκτασης ή του εκσυγχρονισμού ξενοδοχειακών μονάδων, εφόσον δεν ανήκουν ή δεν αναβαθμίζονται σε κατηγορία τουλάχιστον 4*, καθώς και της ανέγερσης, επέκτασης ή του εκσυγχρονισμού αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων, ενοικιαζόμενων δωματίων και ενοικιαζόμενων επιπλωμένων διαμερισμάτων, ανεξάρτητα από την τάξη, αποτελεί πλήγμα για την τουριστική υποδομή και ανάπτυξη των νησιωτικών περιοχών και ιδιαίτερα των μη τουριστικά ανεπτυγμένων.
2. Οι αιτήσεις επενδυτικών σχεδίων είναι προτιμότερο να υποβάλλονται οποτεδήποτε ή τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο. Το ελάχιστο ύψος των επενδυτικών σχεδίων για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις πρέπει να προσδιοριστεί στα 100.000 ευρώ αντί των 300.000 και 200.000 ευρώ αντίστοιχα.
3. Στη βαθμολόγηση των νεοϊδρυόμενων επιχειρήσεων να προσμετράται και ο αυτοαπασχολούμενος επενδυτής στις δημιουργούμενες θέσεις εργασίας, στην περίπτωση που προγενέστερα ήταν άνεργος ή μισθωτός στον ιδιωτικό τομέα. Το ύψος του επενδυτικού σχεδίου δεν πρέπει να επηρεάζει την βαθμολογία, διότι στην περίπτωση αυτή υπάρχει προνομιακή μεταχείριση των μεγάλων σχεδίων σε βάρος των μικρών.
4. Η φορολογική απαλλαγή των κερδών, με την εξαετή ή οκταετή ισχύ, δεν θα έχει ουσιαστική εφαρμογή στις επιχειρήσεις δεδομένου ότι τα κέρδη μετά την επένδυση και ιδίως στις νεοϊδρυόμενες επιχειρήσεις εμφανίζονται μειωμένα λόγω των αυξημένων αποσβέσεων στην πρώτη πενταετία. Κατά τη γνώμη μας δεν πρέπει να υπάρχει χρονικός προσδιορισμός για την εφαρμογή του κινήτρου και η φορολογική απαλλαγή να παύει όταν το σύνολο του φόρου που απαλλάχθηκε από τα κέρδη φθάσει το ύψος της δικαιούμενης επιχορήγησης στην περίπτωση που ο επενδυτής έκανε επιλογή του κινήτρου της επιχορήγησης κεφαλαίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου
Μιχαλάτος Θεόφιλος
________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου