Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

DHMHTRHS (ATILAS) ZAPANTHS

Στη Σκάλα η κόντρα ανάμεσα στους πολλούς που βλέπουν και θέλουν το καλό του χωριού τους και του τόπου μας γενικά , ενάντια στους λίγους που αυτοσκοπό έχουν το ατομικό τους συμφέρον και πέρα βρέχει, καλά κρατεί! Όμως συμβαίνει το εξής παράλογο: η Σκάλα ψήφισε ότι θέλει δρόμους ανοιχτούς .Το δήλωσε ο κόσμος της, πολίτες και επαγγελματίες, με τις υπογραφές τους. Στείλαμε τις διαμαρτυρίες μας σ'όλους τους αρμόδιους φορείς με τις υπογραφές μας, Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο, Αστυνομία, Τοπικό Συμβούλιο, Εισαγγελία, πέρασαν μέρες από τότε και η ανομία και το κλείσιμο του κεντρικού δρόμου με σιδερόμπαρες εξακολουθεί να υφίσταται. Όλος ο κόσμος του χωριού , ντόπιοι και ξένοι , απορούν ποιός ή ποιοί είναι υπεράνω των νόμων και εμμένουν στο παράνομο κλείσιμο του δρόμου που παρακωλύει την κυκλοφορία τουριστικών λεωφορείων, ιδιωτών και όποιου θέλει να κινηθεί σ'αυτόν και χρησιμοποιείται κατά το δοκούν.

Διάβασα σε γνωστή εφημερίδα για πεζοδρόμηση κατόπιν μελέτης του κεντρικού δρόμου του χωριού μου και ερωτώ : Κύριε  Δήμαρχε Κεφαλονιάς, Κύριοι τοπάρχες , εσείς οι ίδιοι είχατε ομολογήσει σε παλαιότερη άφιξή σας στη Σκάλα ότι  δεν υπάρχει δίφραγκο ούτε για σπίρτα, τώρα πού βρέθηκαν τα χρήματα για πιθανή μελέτη του έργου αυτού και εκτέλεσή του;;; μήπως είναι άλλη μια υπεκφυγή σας για να μην τεθείτε προ των ευθυνών σας;;; Άκουσα επίσης ότι η μελέτη ίσως γίνει από κάποιους  δωρεάν, άραγε γιατί;;; τόση καλοσύνη και αγάπη για τη Σκάλα έτσι ξαφνικά .;καθώς , όλοι γνωρίζουμε ότι όταν θήτησαν στο δήμο δεν έκαναν καμία ενέργεια για το καλό της; Κύριοι συνέλθετε και συνετίστε και κάποιους άλλους να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός. Βρείτε χρήματα να τελειώσει ο βιολογικός που είναι έργο ζωής και επιβίωσης του τόπου και μην ασχολείστε με πεζοδρομήσεις. Θέλουμε έργα πνοής και όχι βιτρίνας. Τι να την κάνουμε την πεζοδρόμηση όταν σε λιγάκι οι ακαθαρσίες θα επιπλέουν στη θάλασσα;;; Ποιος τουρίστας θα έρθει να περπατήσει στον πεζόδρομό σας όταν η παραλία που είναι η πηγή ζωής στη Σκάλα και η θάλασσα βρωμίσουν;;; Κύριοι συνέλθετε και προσγειωθείτε!!! Όσο για τον κεντρικό δρόμο της Σκάλας, αφήστε εμάς που ζούμε σ'αυτήν να το επιληφθούμε.
Όσον αφορά τον εμπορικό σύλλογο Σκάλας, κάπου διάβασα το σκοπό του και τους κυρίους που τον δημιούργησαν. Λοιπόν, μιλάει για συνεργασίες επαγγελματιών, αλλά ποιών;;; επίσης για βελτίωση επιπέδου επιχειρήσεων, αλλά ποιών;;; καθώς για διάλογο και επίλυση προβλημάτων του κλάδου  κ.ά. Σε κάποια  άλλη παράγραφο, που αυτή είναι το ρεζουμέ της ίδρυσης, μιλάει για δύναμη φυγής σε φορείς και υπηρεσίες καθώς δημοτικές αρχές και αυτοδιοίκηση, εδώ σταματώ. Πράγματι, ο αυτοσκοπός αυτών που τον δημιούργησαν ήταν να αυτοπαρουσιάζονται δήθεν σαν εκπρόσωποι του συλλόγου μόνο για αυτοπροβολή και με γνώμονα το δικό τους συμφέρον, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν μεριμνήσει για τίποτε άλλο πέραν αυτού. Αλλιώς, δεν θα ήταν πρωτεργάτες στην παρανομία του κλεισίματος του δρόμου άνευ διαλόγου και δε θα φύλαγαν τις σιδερόμπαρες στις αυλές και τα αυτοκίνητά τους .Κανένα μέλος του συλλόγου αυτού, πέραν των αρεστών, δεν έχει παραβρεθεί σε κανένα συμβούλιο. Και κατά τα άλλα, ζήτω η δημοκρατία !!!
Δ. Γ. ΖΑΠΑΝΤΗΣ
 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΣΤΟ ΘΕΜΑ  Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου