Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΥΡΙΟΥΣ ΒΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣΟΥΚΗ


ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ  ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,    Ο  ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΛΕΤΑΣ  ΑΚΟΥΣΕ  ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ   ΜΑΣ  ,  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΗ  ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΣΙΜΩΤΑ  ΠΑΝΑΓΗ,  ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΑ ΓΡΑΦΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ   ΠΟΥ  ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ  , ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΕΡΓΩΝ, ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΟΜΕΣ ΚΡΟΥΑΖΕΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ!!!!    

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ,, (ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΑ  ΘΑ ΣΑΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ), ΟΜΩΣ  ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΘΑ  ΗΘΕΛΑ    ΝΑ   ΤΟΝΙΣΩ   ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ   ΕΡΓΟ  ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ,, (KAI ΦΥΣΙΚΑ MAΣ  ΒΡΙΣΚΕΙ  ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ),   ΕΙΝΑΙ   ΟΤΙ   ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ    ΠΟΡΙΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΙΚΟΙ   ,ΕΙΝΑΙ  ΝΑ  ΜΠΕΙ   ΣΕ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ  , ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΙΚΙΣΜΩΝ..! ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ  ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΤΣΟΥΚΗ
ΕΡΓΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ,ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΛΥΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΡΟΥΑΖΕΟΠΛΟΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ!! ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ  ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΟΙΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΠΑΤΡΑ!  ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου