Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ο Νικόλας πετάει ακάθεκτος προς ΝΑΣΑ!! Πέρασε και απο την δεύτερη φάση!! πολλα  συγχαρητηρία  από  όλους μας,,!  ακολοθεί ο σύνδεσμός με περισσότερες  λεπτομέρειες http://kefaloniapress.gr
http://kefaloniapress.gr/images/stories/ekpaidevsi/kolaitis_nikos.jpg
Ανακοινώθηκαν χθες, 25 Φεβρουαρίου,  τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των δύο φάσεων των εξετάσεων των μαθητών ερασιτεχνών - αστρονόμων!! 

Ο δικός μας, το ανηψάκι μας,  Νικόλας Κολαϊτης, πέρασε με επιτυχία και τη δεύτερη φάση και προχωράει ακάθεκτος για τον τρίτο διαγωνισμό που θα γίνει στον Βόλο στις 10 Μαρτίου, ανάμεσα στους 15 επιτυχόντες.

Ο Νικόλας βρίσκεται μια ανάσα πριν την εκπλήρωση του ονείρου του να βρεθεί στην μαθητική κατασκήνωση της ΝΑΣΑ στην Αμερική .

Το μόνο πρόβλημα στην κατάχτηση αυτού του ονείρου είναι η γραφειοκρατία της Περιφέρειας. 
Περιμένουμε από τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή να κάνει ότι μπορεί για να λύσει το πρόβλημα. Εξάλλου ο Κεφαλλονίτης Νικόλας είναι το πρώτο παιδί από τα Ιόνια Νησιά που έφθασε μέχρι εδώ.

Τις επόμενες μέρες, θέλουμε να έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι ο Νικόλας πετάει για ΝΑΣΑ! 

Ξέρουμε τις δυσκολίες, ξέρουμε τον αγώνα του και τις θυσίες της οικογένειάς του, είμαστε το πλευρό του και του υποσχόμαστε -όσο μπορούμε με τις μικρές μας δυνάμεις- το Kefalonia Press, θα φέρει τα πάνω κάτω προκειμένου να τον βοηθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Συγχαρητήρια Νικόλα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου