Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία στο Μιλάνο

""  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΠΟΤΕ  ΘΑ  ΕΧΕΙ  ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ?""

Προέταξαν, κυριολεκτικά, τα στήθη τους κατά της προτίμησης της βιομηχανίας της μόδας σε ανορεξικά μοντέλα.


Στα χέρια με τους αστυνομικούς ήρθαν οι όμορφες και γυμνόστηθες διαδηλώτριες στο Μιλάνο, καθώς αποφάσισαν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της πόλης να διαδηλώσουν κατά της ανορεξίας των μοντέλων που συμμετέχουν στις επιδείξεις.

Με συνθήματα «Fashion = Fascism» και «Ανορεξία» στα γυμνά στήθη τους και κρατώντας πλακάτ προσπάθησαν να δώσουν το ηχηρό μήνυμά τους, ενώ οι αστυνομικές αρχές τις παρεμπόδισαν από το να εισβάλουν στην επίδειξη που εκείνη την ώρα διοργανωνόταν στο κτίριο.
Σημειώνεται πως ορισμένοι οίκοι μόδας χρησιμοποιούν στις επιδείξεις τους ιδιαίτερα αδύνατα μοντέλα που η παρουσία τους προκαλεί τις αντιδράσεις του κόσμου.

Η Femen υπενθυμίζουμε ότι έχει έδρα της το Κίεβο και ιδρύθηκε το 2008 από την Anna Hutsol. Η διαδήλωση στο Μιλάνο έγινε μόλις δύο ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των εργασιών της αμερικανικής Εβδομάδας Εθνικής Αφύπνισης για τις Διατροφικές Διαταραχές, όπως αναδημοσιεύει το real.gr από την Daily Mail.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, προτείνεται στα μοντέλα με τις διατροφικές διαταραχές να αναζητήσουν αμέσως επαγγελματική βοήθεια ώστε να αρχίσουν να τρέφονται σωστά κα υγιεινά.
Επίσης, από την αρμόδια Ένωση προτείνεται στους οίκους μόδας να μην προσλαμβάνουν μοντέλα κάτω των 16 ετών για τις επιδείξεις μόδας αλλά ούτε να επιτρέπουν σε μοντέλα κάτω των 18 να δουλεύουν περασμένα μεσάνυχτα. Τώρα γίνονται προσπάθειες ώστε οι συστάσεις να γίνουν υποχρεωτικοί κανονισμοί.
FEMEN 1
FEMEN 2
FEMEN 3
Πηγή: tsantiri
ΚΑΙ   http://www.e-magazino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου