Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Π.Α.Ν.Ο: το νεοϊδρυθέν κόμμα της Τζούλιας!


 Το ‘πε και το ‘κανε η Τζούλια ιδρύοντας τελικά κόμμα που θα κατέβει στις εκλογές.
Η είδηση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά λίγες βδομάδες πριν, όταν η Τζούλια βρέθηκε έπειτα από πρόσκληση σε πάρτι μεγάλου καναλιού της Κύπρου, μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά!
Συγκεκριμένα, η Τζούλια είχε δηλώσει στο Onlycy.com: «Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες… Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει… και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και, αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα.
Ποτέ δεν ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της η Ελληνίδα πορνοστάρ. Τώρα φαίνεται πως ήρθε κατάλληλη στιγμή για να κάνει την υπόσχεση της πραγματικότητα, αφού η Τζούλια Αλεξανδράτου ήδη ψάχνει για τους κατάλληλους ανθρώπους που θα μπουν στο ψηφοδέλτιό της!
http://mnhmonio.blogspot.com

Πηγή: tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου