Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η Μαριάννα Ντούβλη- «Θα μπορούσα να αναλάβω το υπουργείο Πολιτισμού»

VIDEO | πηγή http://www.tuned.gr

Η Μαριάννα Ντούβλη, πέρα από τις ροζ ταινίες που γύρισε είναι ένα πλάσμα βαθιά θρησκευόμενο…

Γι’ αυτό και φρόντισε, όπως αναφέρει το thousandnews.gr, αυτές τις μέρες που είναι στη Θεσσαλονίκη να πάει μια βόλτα από τη Μητρόπολη, να ανάψει ένα κεράκι και γιατί όχι να μιλήσει και με τον Άνθιμο… Το κεράκι το άναψε και … έλιωσε, μόνο που δεν βρήκε τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης!


«Θεωρώ ότι είμαι πολύ απλός άνθρωπος. Δεν είμαι φαντασμένη. Δεν κάνω πράγματα που προκαλούν. Δεν κάνω κάτι παράλογο, πέρα από τα όρια», δηλώνει η Μαριάννα.

Η βόμβα ήρθε λίγο αργότερα, όταν η Ντούβλη αποκάλυψε πως έχει βάλει στο μάτι το υπουργείο Πολιτισμού.
«Θα μπορούσα να αναλάβω το υπουργείο Πολιτισμού, γιατί νομίζω μπορώ να συνεισφέρω λόγω των αρκετών πραγμάτων που δραστηριοποιούμαι», είπε και μας... αποστόμωσε στην κυριολεξία! Η Μαριάννα βλέπετε, δεν έχει τις φιλοδοξίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που θέλει να κάνει κόμμα! Αρκείται στο υπουργείο Πολιτισμού, γιατί εκεί έχει το κατάλληλο μορφωτικό επίπεδο!

Η γνωστή πορνοστάρ, δε θα μπορούσε φυσικά να μην κάνει και ένα κοινωνικό σχόλιο... «Αν δεν έχουμε χρήματα να κάτσουμε σπίτι μας. Στην Ελλάδα δεν έχουν όρεξη να δουλέψουν. Γι' αυτό δεν πάει μπροστά το κράτος», τόνισε. Βγήκε η Μέρκελ από μέσα της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου