Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΣΕΕ Κεφαλληνιάς & Ιθάκης


Στο πλαίσιο Δράσεων του ΣΕΕ Κεφαλληνιάς & Ιθάκης, που καθορίσθηκαν μετά την τελευταία σύσκεψη του Τοπικού Συμβουλίου του ΣΕΕ, μέλη του Προεδρείου της επισκέφθηκαν την Τρίτη 30 Οκτ, την ΕΠΑ.Σ /Γενικ. Νοσοκομείου Κεφαλληνιάς & Ιθάκης, όπου έγιναν δεκτοί από τον Δντή της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνο του Κέντρου Εκπαίδευσης κ. Σ. ΣΑΚΑΛΗ   (ΜSc) στη Διοίκηση Υπ. Υγείας  και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα τρέχοντα προβλήματα του Νοσοκομείου μας, καθώς και της σχολής Β. Νοσηλευτικής.


         Η ενημέρωση ήταν εμπεριστατωμένη και ουσιαστική καθώς κάλυψε όλα τα προβλήματα και τις προτάσεις που επισήμως έχουν κατατεθεί για την ομαλοποίηση της λειτουργίας του Νοσοκομείου και της σχολής. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στους χώρους της σχολής και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια προσεχή επίσκεψη και περιήγηση όλους τους χώρους του Νοσοκομείου καθώς και στη νέα πτέρυγα που παραμένει…ακόμη ανενεργή!

        Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σ. Σάκαλη για την ζεστή υποδοχή και
εμπεριστατωμένη ενημέρωση που μας παραχώρησε. Ο ΣΕΕ θα είναι πάντα κοντά και θα στηρίζει λύσεις και προτάσεις που σκοπό έχουν την Ιατρική Περίθαλψη και Υγεία των συμπολιτών μας.


Τετάρτη 31 Οκτ 2012

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος
ΣΕΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Βασίλειος Βασιλάτος

α.α.
Γεράσιμος Π. Βαλσαμής                                                                                                                  Ασμχος ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου