Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ι.Ν. Σμαράγδα Σαρδελή

ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ!!!
30.10.12
http://www.mylefkada.gr/2012/march/sardeli.jpg


ΤΟ ΚΑΛΒΟΣ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ



ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ!!!

Επιστολή  απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ι.Ν. Σμαράγδα Σαρδελή Προς Κοινοπραξία Πλοίων Ζακύνθου – Κεφαλονιάς Ionian Ferries και ειδικότερα στους κ.κ. Σπ.Τυρογαλά & Γ.Βασιλαρά και αφού τους συγχαίρει για την κάλυψη της γραμμής τους ζητάει όπως διερευνήσουνε τη δυνατότητα προσέγγισης και διανυκτέρευσης του πλοίου στο λιμένα Βαθέως Ιθάκης. «Με την παρούσα θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και ως Περιφερειακός εκπρόσωπος της Ιθάκης για την άμεση πρωτοβουλία σας να καλύψετε τη γραμμή Ιθάκη – Σάμη – Πάτρα που μέχρι αύριο 31 Οκτωβρίου η εταιρεία “Strintzis Lines” καλύπτει σταθερά και υπεύθυνα.
Σας παρακαλώ όπως διερευνήσετε τη δυνατότητα προσέγγισης και διανυκτέρευσης του πλοίου σας στο λιμένα Βαθέως Ιθάκης αφού λάβετε υπόψη σας τη μη ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου λιμένος του Πίσω Αετού καθώς και την  κατάσταση των σημερινών – υπαρχουσών υποδομών στο παλιό τμήμα του λιμανιού, το οποίο θα εξυπηρετεί το πλοίο σας αν προσεγγίζει στον Πίσω Αετό.
Σας αναφέρω την υπ’αρίθ. 102-10/2011 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που ελήφθη αντίστοιχα για το «F/B Κεφαλονιά». (Επισυνάπτεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα)
Η Ιθάκη ως μικρό και ιστορικό νησί απαιτεί την εξασφάλιση σίγουρης – μόνιμης και ασφαλούς συγκοινωνίας».. 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  http://www.ithacanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου