Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Μύκονος: Το πιο απίστευτο περιστατικό των Θεοφανείων - Ένα χταπόδι έπιασε τον Σταυρό!




Εστάλη από  Απόστολο  Τραυλό  ...ολα  έγιναν μπροστά στα έκπλήκτα μάτια δεκάδων κατοίκων της περιοχής, αλλά και νεαρών που ετοιμάζονταν να βουτήξουν. Στο 10ο λεπτό του βίντεο, βλέπουμε τον ιερέα να ρίχνει τον Σταυρό στη θάλασσα και λίγο αργότερα, όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό... 



Τραβάει ο παπάς τον Σταυρό και... ως εκ θαύματος, είναι γαντζωμένο πάνω ένα χταπόδι, γεγονός που θεωρείται καλός οιωνός από τους κατοίκους του νησιού ιδιαίτερα για τους Ανωμερίτες! Δείτε το βίντεο του mykonoschannel.gr...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt

Πάρος: Η ανατροπή που αλλάζει τα δεδομένα για τον βιαστή της Μυρτούς!

Γρεβενά:Στο ίδιο κελί ο ''δράκος της Ξάνθης'' με τον βιαστή της Πάρου!

Ξάνθη: Μπήκαν στις καπναποθήκες και τον βρήκαν απανθρακωμένο - Έγκλημα ή δυστύχημα;

Φθιώτιδα: Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας πριν τα διόδια Τραγάνας!
Κρήτη: Πυκνό χιόνι στο Λασίθι και προβλήματα στα Ανώγεια (Βίντεο)!

Μακεδονία: Λευκό παντού - Κλειστά σχολεία και προβλήματα στους δρόμους!


Εύβοια: Στα λευκά ο νομός - Χιόνι και μέσα στη Χαλκίδα (Φωτό)!


Bοιωτία: Τα πρώτα χιόνια στη Θήβα - Κλειστά τα σχολεία (Βίντεο)!


Χαλκιδική: Πού νομίζετε ότι βόσκουν αυτά τα πρόβατα; - Δείτε φωτό!

4 σχόλια:

  1. Και ήτανε και θηλυκό και άρα νοστιμότατο!
    Κανονικά ήταν του παπά, το βούτηξε ο άλλος και έφυγε! Χα χα χα χα.
    Και για να κάμω το θρήσκο γιατί το σκοτώσανε το χταποδάκι, ίσως να ήταν ο μόνος αγνός εκπρόσωπος του ζωικού βασιλείου στη τελετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΗΣΠΕΡΑ ΑΡΙς., ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ,, ΣΕ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ,, ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ,, ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΟΤΙ ΛΑΛΗΣΕ,, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ!!,,ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΜΑΛΟΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΝΕΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για σου Poros δε ήμουνα σε πόλεμο αλλά εφόρεσα εκειές τσι παντούφλες που μου δώρισε ο Αβραάμ και άραξα. Ωραίο πράμα ορέ μαλακιές και ζεσταίνουνται και οι ποδάρες μου. Έπιασα και κειό το εργαλείο τη λαστικέρα (σφεντόνα) να γδω πως δουλεύει και έχω μελιδιάσει όλα τα μποτσόνια του Αινήσιου. Άμα κάμει κατά δω θα με πάρει στο κυνήγι. Χα χα χα χα.
    Για τον κικιρίκου δε νομίζω να παρεξηγήθηκε. Εδώ μέσα κάνουμε και λίγο πλάκα δεν είμαστε η εφημερίδα τση κυβέρνησης.(Άσε που και αυτή μας κάνει πλάκα τώρα τελευταία).
    Έπειτα αν δε πειραχτούμε και μεταξύ μας τι Θιακοκεφαλλονίτες είμαστε?
    Και έγώ έχω πετάξει κάτι χαβαλετζίδικα εδώ μέσα και ίσως κάποιοι να πειράχτηκαν, όμως δεν έχω να μοιράσω τίποτα με κανέναν. Καλοπροαίρετα είναι πάντα, το ίδιο πιστεύω και για σένα. Χρειάζεται και λίγο χιούμορ μόνο που αν δε το έχει στο αίμα του ο απέναντι υπάρχουν δυσκολίες.
    Είδες ο Αντρίκος ο Κολομπαίος? Σκατά με το συμπάθιο του έστειλε πεσκέσι ο Αργοστολιώτης και του την έφερε έξυπνα και ωραία.
    Αυτό σημαίνει έξυπνος και πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος.

    Και εμείς σα ράτσα από παράδοση έχουμε κάνει γαμ. τα αστεία και τις πλάκες, την άλλη μέρα όμως κανείς δεν ήταν τσακωμένος παρά έψαχνε ο παθών τι πλάκα να κάμει για να πάρει το «αίμα» του πίσω. Γι΄αυτό πήγαιναν και εκατό χρονών.
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΩΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ,,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ,ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΕΡΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ,,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ,,,,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ,,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ,, ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ,, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή