Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

"Φτιάξτε άμεσα φορολογικές φυλακές"!


Εισήγηση - βόμβα για τη δημιουργία φορολογικών φυλακών έχει δεχτεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, στο πλαίσιο των συσκέψεων για το νέο πακέτο μέτρων καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.
Το μέτρο της ταχείας οικοδόμησης νέων σωφρονιστικών καταστημάτων, στα οποία θα φυλακίζονται αποκλειστικά όσοι πραγματοποιούν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις, συνδέεται με τις προθέσεις της ηγεσίας των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης να προφυλακίζονται με συνοπτικές διαδικασίες όσοι αρνούνται να πληρώσουν έστω κι ένα μικρό μέρος από τους πρόσθετους φόρους και τα πρόστιμα που τους επιβάλλονται στο πλαίσιο φορολογικών ελέγχων.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα το "Κεφάλαιο" με δεδομένο ότι ο χώρος στις φυλακές είναι δυσεύρετος, καθώς σε αυτές κρατούνται πολλαπλάσιοι κρατούμενοι σε σχέση με τις προδιαγραφές τους, στο τραπέζι άρχισαν να πέφτουν προτάσεις για τη δημιουργία νέων φυλακών για φορολογικούς κρατουμένους και μάλιστα με τη χρήση κοινοτικών κεφαλαίων και μέσω σύμπραξης με ιδιωτικά κεφάλαια (ΣΔΙΤ). Επίσης, αναζητούνται οι χώροι όπου πρόκειται να ανεγερθούν οι νέες φοροφυλακές!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
εστάλη  από Πάνο Κουνάδη!!
Και ένα σχολιάκι δικό μου!!
Πριν οι φυλακές δηλαδη είχαν βιαστές, δολοφόνους,τρομοκράτες
τώρα θα έχουν μαγαζάτορες, οικοδόμους,γεωργούς κτλ.....!!
(τουλάχιστον εκει μέσα  να μας έχουν conex,,και δεν πειράζει!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου